SÄSONGENS FINHETER

måndag, maj 31, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Ellos, Bra Sommarmöbler, Mio & Hemtex

Ellos senaste inspirations-story ”A summer garden” ger mig en sån brutal utlandslängtan att jag snart går av på mitten. Medelhavet.. åh vad jag längtar och blir allt som planerat så blir det en resa senare delen av sommaren.

Under tiden får jag njuta av bilder på instagram, har en del vänner som bor på varmare breddgrader och det är både njutigt och smärtsamt att se dem i Mallorcas små karga vackra badvikar med azurblått vatten osv.. gah! Jo jag är lite avis på det måste jag säga.

Härligt med lite inredningsinspo i medelhavsanda iallafall, eller vad säger ni! Oj så mycket fint jag hittar.

Krukor // Kryddhylla // Solsäng // Matta

Vill byta ut allt på våra terasser till bambu, naturrotting och jutemattor, så himla vackert. Men hade jag haft det så hade jag säkert velat ha något annat, sån är jag, gillar så många olika stilar.

Tänk om jag hade kunnat få jobba med inredning som stylist eller liknande, då hade man ju haft möjlighet att skapa alla de där stilarna man gillar. Visserligen åt någon annan men ändå, SÅ roligt ju!

Parasoll // Fåtölj // Krokett // Korgar/krukor // Steggolf

Vem vill inte ha lite pastelliga trädgårdsleksaker! Underbara om ni frågar mig, perfekt att ge bort i present om inte annat. Hade mina barn fått om de hade fyllt år denna årstiden.

Litet bord // Kroklist // Vas // Dekoration ”korall” // Sittkudde // Bordstablett // Strandmadrass

Nya strandmadrasser måste vi köpa, våra hade fått svartmögel-prickar på sig efter en vinter i förrådet. Hemtex har förutom den rosa flera andra fina här.

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.