RIKTIGT GO TISDAG

tisdag, juni 1, 2021 4 0

Min plats i solen en stund idag, så så skönt.

Har varit riktigt varmt idag så 1 juni levererar verkligen, hoppas det håller i sig.

Har haft massor på to do-listan idag, tvätta fönster bl.a, inte gjort det sen förra året haha, katastrof.. Tvätta och bädda om i alla sängar, massa städ och småfix. Barnen kom hem tidigt och vi packade fika för en eftermiddag vid havet. Sen hem och fixa middag och iväg på Valentins sena träning nere i Hästevik.

Helt slut nu, och barnen kom i säng precis innan 22 här nu. Inte lätt när jag är själv och måste rodda allt ensam. V har ganska långt till träningen, tar 20 minuter att köra dit och under hans träningstid mellan 19-20:30 åkte jag och Inez till Maxi och handlade. Sen tillbaks och kollade lite på sist halvtimmar av träningen och ca 21 var vi hemma igen. Då ska det duschas och ätas kvällsmat och läggas.. blir väldigt sent..

Tur att jag inte har mindre barn än Inez för det hade inte funkat att flänga med småttingar som behöver sina många timmars sömn och kanske ska läggas runt 19-20. Då hade inte Valentin kunnat träna de tiderna, om han inte tar sig dit själv, mannen hade jobbat ”vanliga” tider eller andra föräldrar hade ställt upp.

Hur gör alla ni andra med två eller flera barn som är själva mycket? Bara att hinna laga middag och gå ut med Ebba mellan aktiviteter, kompislek/skjutsningar kan ju vara svårt att få ihop för mig.

Man kan säga att jag håller ett sjukt högt tempo varannan vecka, minst.

Saker som gör mig glad! Blommande rabatter, och allra mest vallmo, dör så fina de är.

Saker som gör mig mindre glad, vår röda tegelvägg på gaveln! I am sorry alla tegelälskare men jag tycker inte det är vackert för att utrycka mig milt.

Tur vi har träfasad fram och bak på radhuset så jag får lite sinnesfrid haha.

Mina rabatter är inte heller supervackra men det finns en hel del vackert i dem, förstår ni vad jag menar? Ingen ordning alls på dem för jag har bara stoppat i lite ditt och datt under åren här, utan vidare eftertanke.

Hopplöst torrt här så man får vattna ideligen under soligt torrt väderlag.

Ett litet planteringsprojekt jag har framför mig är den stora zinklådan som står mot planket på baksidan, den ska fyllas med prydnadsgräs, rosenskära och chokladblomma.

Har även en svart pallkrage kvar att fylla med nåt trevligt men har inte bestämt mig för om det ska blir tomater, örter eller nåt annat.. ätbart tror jag iallafall.

När nu går ögonen i kors, dags att sova så jag orkar upp till jobbet imorgon.

KRAM

0
4 Comments
 • Agnethe
  juni 2, 2021

  Måla den röda tegelväggen.vi har målat vårt tegelhus vitt från mörkbrunt sen många år tillbaka.

  • Catta
   juni 3, 2021

   Åh det hade jag SÅ gärna gjort! Men tyvärr är vårt radhus en bostadsrätt så vi får inte lov att göra det. Tråkigt som tusan!
   Kram

 • Malin
  juni 2, 2021

  Hej!
  Så vacker Vallmon är !! Jag roddar också mycket själv i princip varje vecka då min man jobbar borta och kör lastbil.
  Mina killar är 10 och 5 så ibland blir det sena kvällar. Men det går 😃 var lite kämpigare när vi hade hund, då fick jag smyga ut med honom när barnen lagt sig. Vi lät honom somna in för 3 år sedan så då var ju barnen mindre. Men jag saknar verkligen hund. Ebba är ju så fin !!

  Ha en trevlig kväll! 🌷
  Kram Malin

  • Catta
   juni 3, 2021

   Visst är den underbar!
   Ja då vet du ju precis, min man är dessutom fotbollstränare så den veckan har inte jobbar kväll på ordinarie jobbet tränar han p10, så det blir inte mycket vi ser varann..
   Hund är ju verkligen så mycket mer än ”bara” barn, passar ju inte att ta med överallt och kan heller inte lämnas ensam så länge. Det är ett himla pussel.

   Får se om vi tar en paus när Ebba inte finns mer men jag har svårt att tänka mig ett liv utan hund, dör av tanken på dagen hon ska somna in..
   Förstår att du saknar eran, underbara familjemedlemmar som de är.

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.