FLADDRIG KLÄNNING

tisdag, juni 15, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till H&M

God morgon!

Ska snart cykla iväg mot jobbet för näst sista dagen innan en dryg vecka semester och sitter här med mitt morgonkaffe och kikar in till er med tips om denna tunna sköna sommarklänning från H&M som är ett favoritplagg just nu.

Perfekt att dra på sig över bikinin ner till stranden, eller för alla varma sommardagar helt enkelt, så tunn och härlig. Finns i 6 olika färger här.

Väska // Solglasögon // Väska // Kilklacks-sandaler // Hatt // Espadrillos

En massa beiget igen, men det är ju så snyggt, halmfärgat till svart på sommaren är en tidlös klassiker. Med ett par klackar och ett skärp i midjan kanske så blir tunna klänningen även riktigt snygg till sommarfesten, restaurangbesöket, eller vad det nu kan vara.

Gillar såna multiplagg.

Accessoarer gör ju hela grejer dock och H&M har så mycket fint, dog för de där espadrillerna med knyt och lite platå, hej Catta-sko! Den ljusa väskan till och jag är redo för en liten shoppingrunda på stan 😉

Ja men verkligen så himla fina grejer.

Mitt skärp är gammalt från Tiger of Sweden men H&M har ett par fina liknande på rea här.

Ett litet modetips såhär på onsdag morgon, nu ska jag tramp iväg och knega och sen blir det snabbt hem för att skjutsa sonen till match! Längtar faktiskt tills fotbollen har sommaruppehåll några veckor, vi behöver alla vara lite hellediga snart. Sen är det underbart med fotbollen i sig och jag är så himla glad att mina barn gillar att idrotta så mycket som de gör, superviktigt tycker vi.

Min man har själv spelat på hög nivå så han är nog gladare än gladast över att sonen valde just fotboll 😉

Ha en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.