MIDSOMMAR 2021

lördag, juni 26, 2021 0 0

Goddag kära ni!

Hann inte kika in till er igår för det var fullt upp hela dagen från morgon till läggdags, vi hade en supermysig midsommarafton med vänner och vi började med lunch på Knippla.

Vännernas lilla valp Ole, en 13 veckor gammal maltipoo, hur söt?! Som vår Ebba dessutom var rädd för, hon flydde så fort han närmare sig henne här hemma på kvällen haha, lila mesproppen. Ole tog för sig av alla Ebbas saker, la sig i hennes korg, tog hennes tuggben mm, så cool liten kille.

Midsommarskål!

Vi dukade upp med duk och flagga, sill, lax, skagenröra, köttbullar, prinskorv mm vid ett bord i hamnen på Knippla, superskönt väder trots att solen inte kikade fram just då. Varmt och stilla.

Efter lunchen sprack det upp och vi drog oss bort mot badet för ett dopp, glada över att ha vädret med oss.

Knäppte bara några mobilbilder under dagen, glömde kameran och det var egentligen bara skönt.

Eftersom Ebba fick stanna kvar hemma under tiden vi var på Knippla (gamlingen blir lite för trött och stressad vid såna utflykter ibland) så stannade vi inte längre än ca 4 timmar på ön, utan fortsatte kvällen hemma hos oss med midsommarmiddagen.

Körde repris av mannens födelsedagsmiddag, hoisinlax och nudelsallad med fräscha korianska smaker, mums.

Slängde ihop en snabb krans till Inez, hade tänkt göra en till Valentin och mig också men hann inte.

Hoppas ni hade en fin dag igår, blev det nån dans t.o.m kanske? Många som ordnar små midsommarstänger i sina trädgårdar för de närmast har jag sett, så mysigt.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.