FANOLA NO ORANGE

torsdag, juni 24, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Solglasögon Lindex // Bikini Ellos (liknande här)

Hej från vår stekiga baksida, pjuh så varmt det blir här, men ändå skönt. Tänkte åka ner till havet men det blåser rätt mycket så skippar det, om några timmar ska vi åka in till stan för en kväll på Liseberg med vänner, ääääntligen! Oj vad här ska åkas.

Kikar egentligen in för att tipsa om hårinpackning jag köpte som ska dämpa orangea och röda toner i håret och jag måste säga att det är det bästa som hjälpt hittills. Har kört tre kurer men ska fortsätta och göra efter varje tvätt. Håret upplevs inte alls lika rött utan mer brunt och som ni ser så sitter jag i solen där pigmentet kommer fram som starkast. Mitt hår har blivit väldigt solblekt nu och det var ett tag sen jag la i en toning i botten, som jag gör mot de grå stråna. Topparna har efter inpackningen blivit mer blonda än orangea och jag är jättenöjd!

Fanola finns lite överallt men såg att Cocopanda har rea på deras produkter nu, inpackning här (den största förpackningen) och schampot (med samma effekt) här.

Au naturel idag med endast sköna ansiktsprodukterna från Gilda Liljeblad som jag hunnit använda snart en vecka och de är superhärliga. En gnutta Bare Minerals foundation med spf 30 (kampanj) och bästa läppglanset från Urban Glow (kampanj).

Imorgon är det midsommar hörni!

Swish sa det så var midsommarhelgen här liksom, tiden går fort när man har roligt, och semester 🙂

Vi ska vara hos oss och fira, vår familj och en till, ska blir mysigt! Inspiration till dukning, drinkar, mat mm hittade jag hos bästa Nordic Nest som har massor av inspirerande tips i kombination med sin inredning här, stort gilla på det.

Ha nu en fortsatt härlig och solig torsdag så ses vi en snabbis imorgon igen.

KRAM

0
2 Comments
 • Rebecca
  juni 28, 2021

  Hej Fina du 🌞

  Jag färgar botten hos frisör (dyrt) men mitt bruna slår gärna mot det röda. Vad använder du för toning till botten/håret när du färgar hemma? Är de en kallbrun? 😉👌🏼 Denna inpackning mot rött, torkar den ut håret?

  Hälsningar
  Rebecca

  • Catta
   juni 28, 2021

   Mitt bruna slår också mot det röda och det är det jag försöker dämpa med denna inpackning. Jag använder olika toningar men oftast Garnier Olia i färgen 5.0 brun.

   Nej inpackningen torkar verkligen inte ut håret, tvärtom, det gör håret silkeslent!..
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.