KRUTTANTEN EBBA

onsdag, juni 9, 2021 4 0

Ååååå vad härligt att vi kan pusta ut nu, Ebbas operation gick superbra idag!!

Hon är en riktig liten krutkärring alltså men oj så synd det varit om henne, hon har antagligen gått runt med hemsk smärta länge.. Förutom tandfrakturen jag upptäckte så såg veterinären på röntgen att en stor kindtand längst in som var tredelad ända in genom roten och att om hon verkat låg det senaste så är det antagligen den som varit värsta för henne. Ingen färsk skada heller så hon har nog gått länge med den. Så jäkla hemskt, och så kanske vi har skällt på henne när hon gnällt för mycket ibland, blir så ledsen.

MEN, superskönt att hon fått hjälp nu, underbar veterinär som visade mig alla röntgenbilder och förklarade allt i detalj. Var på Anicura Kungskliniken där hon opererats förut, fantastiskt ställe.

Blev lite fattigare nu, men det är det värt. 2700:- i självrisk för frakturerna och 3900:- för allt annat som inte försäkringen tar som tandstensborttagning osv. Så tänk på det om ni skaffar hund att vara noga med tandborstning osv, dålig tandhälsa går nämligen inte på försäkringen, som tandlossning osv, bara trauma/skada/fraktur. Kan bli väldigt väldigt dyrt.

6600:- fattigare men en frisk hund rikare. Älskade pälskling, nu kanske hon får ett par år till ♥️

KRAM

0
4 Comments
 • Viktoria
  juni 10, 2021

  Det är verkligen inte lätt att läsa av ett djur alla gånger. Jag tror alla som följer dig vet hur du månar om Ebba. Så skönt att hon får detta åtgärdat och förhoppningsvis få må bättre!

  • Catta
   juni 11, 2021

   Nej det är ju inte det, supersvårt verkligen, för hade vi anat så hade vi ju åkt mycket tidigare såklart. Tack för dina ord, värmer.
   Ja nu är hon på bättringsvägen efter operationen och har fått tillbaka aptiten så det är hälrigt!

   Kram

 • Camilla
  juni 12, 2021

  Go kväll där!

  Vad skönt att det gick bra med operationen!
  Jag äter också levaxin har gjort över 20 år men har egentligen aldrig mått hundra
  alla fall, Orkar inte heller med att bråka med läkare… har underfunktion av sköldkörteln… men har alla fall bett om att få komma till en endokrinolog, ,specialist.
  Då läkaren inte var så kunnig på mediciner på det området!!

  Hoppas du mår bättre snart!

  Kram Camilla

 • P
  juni 13, 2021

  Härligt att höra att d gick bra med voffsingen, har en liten herre på 13 år som har fått dra en del tänder genom åren (trots tandborstning) och det är inte kul och svindyrt. Men man gör ju allt för sin pälskling ❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.