EN DAGENS

torsdag, juni 10, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Härligt sommarväder vi har nu, inte ens på morgonen är det speciellt kallt längre så jag kan gå barbent till jobbet. Denna svarta långa skjorta hittade jag på Lindex i tisdags, den är tunn och skön utan att vara genomskinlig, finns här. Ett sånt där bra basplagg i garderoben tycker jag.

Även solglasögonen är från Lindex (här) och så hittade jag ett par ursköna cykelbyxor (här) som jag tänker ha till en ovesized linneskjorta eller kanske en kort topp till playan.

Skor från H&M och jag hittade dem faktiskt på rea nu (här) och de är verkligen ett par favoriter, finns även i vitt och är väldigt sköna och har en lagom höjd.

Önskar er en riktigt fin dag!

KRAM

0
2 Comments
 • Maja
  juni 16, 2021

  Undrar vilken strl du har på din LV väska?

  • Catta
   juni 16, 2021

   Jag har mellanstorleken MM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.