VALLMO, EBBA & HANDLINGSFÖRLAMNING

tisdag, juni 8, 2021 6 0

Innehåller annonslänkar

Vas Nordic Nest

Tröttnar aldrig på dessa jättar, Coral Reef som de heter. Har fortfarande en hel del kvar i rabatten men de börjar sina nu och det är väl kanske ca 10 knoppar kvar och resten fullt utslagna, om nån vecka eller två lär de vara helt överblommade.

Underbart är kort som man säger och tur är väl att annat står på tur att blomma. Tex så har min första dahlia slagit ut, och mina vita pioner är på gång med. De mörka pionerna har redan blommat över.

Poster Desenio // Vägglampa Ellos

Idag känner jag mig ganska låg, deppig och handlingsförlamad. Lättirriterad, glömsk, förvirrad och inre stress. En känsla av utbrändhet och jag tänker att det kanske har med mina mediciner att göra, kanske borde testa att höja östrogenet, eller levaxinet.. eller ja.. jag vet inte. Får väl boka tid för nya prover men orkar bara inte med alla mina kroniska besvär. Orkar inte med alla läkarbesök osv.

Sen har Ebba bitit av en kindtand så hon ska till Kungsbacka och opereras imorgon, är superorolig för att söva henne när hon är så gammal men det bara måste gå. Känner sån jäkla sorg över att hon kanske inte har långt kvar, ser i hennes ögon att hon inte tycker livet är på topp längre. Så jobbigt så jag går sönder och samman inombords, och arg blir jag med, arg över att man inte kan styra över tid och liv..

Vår Ebba, vår lilla svarta diamant. Håll tummarna för att det går bra imorgon ♥️

Påslakan H&M

Så mycket som jag tänkt hinna idag, men bara inte orkat. Påbörjat saker men sen bara stått och stirrat så inte kommit någon vart. Mest legat här i soffan, med Inez täcke som legat kvar sen morgonen. En skogspromenad med Ebba på morgonen och sen bara mys med henne här.

Nu kommer mina kottar hem strax så då ska jag iallafall fixa lite gott mellis, jordgubbar med vaniljvisp blir de nog glada för.

Ursäkta ett något opepp och ganska spretigt inlägg men jag är lite spretig av mig som person 😉

KRAM

0
6 Comments
 • M
  juni 8, 2021

  Var snäll mot dig själv såna dagar som idag. Det är du värd. Vila idag för imorgon blir det lite lättare. Jag gillar alla dina inlägg så skriv det som du känner för. ❤️

  • Catta
   juni 9, 2021

   Tusen tack för omtanken, värmer verkligen. Idag är det faktiskt mycket bättre, mycket för att Ebba lever och fått hjälp men också allmänt.

   Kram

 • Malin
  juni 8, 2021

  Hej så här på kvällskvisten!

  Jag förstår hur du känner dig angående Ebba då jag skrivit förut att våran hund fick somna in för 3 år sedan. Det är jobbigt och en stor förlust, men nu håller vi tummarna att det går bra för henne ❤️

  Ta hand om dig nu och det är okej att inte alltid vara på topp.
  Kram Malin 🌷

  • Catta
   juni 9, 2021

   Tack snälla för omtanken, blir så glad. Ja jag vet det och jag kan inte ens föreställa mig hur tufft det väl kommer bli den dagen.
   Lyckligtvis gick det bra för Ebba idag, så otroligt skönt! Hon är lite skruttig nu efter op. men kommer bli bättre undan för undan. Två tänder fattigare men åh så skönt det måste vara att ha blivit av med trasiga kindtänder och rötter, hon har antagligen haft väldigt ont lila skruttan.

   Kram fina du.

   • Malin
    juni 9, 2021

    Läste nu att det gått bra för Ebba ❤️Så skönt att höra!!

    • Catta
     juni 10, 2021

     Ja vi är SÅ glada!
     Ha en fantastisk dag!

     Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.