FREDAGSMUMS!

fredag, juni 11, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Hej bästa läsare!

Hurra för fredag, sol och god plockmat! Känner mig positiv i sinnet idag, go känsla verkligen. Ser fram emot en solig fin helg med vänner och familj och njuta av sommar, att barnen snart har sommarlov och vi har en gemensam semestervecka snart.

Jobbar nästa vecka, sen är jag ledig en, jobbar tre och sen ledigt fyra till. Har nog aldrig varit ledig 5 veckor någon sommar tidigare (förutom mammaledighet då) och det ska bli ljuvligt!

Tyvärr är inte jag och mannen ledig alla de samtidigt men vi får iallafall först v.25 och sen 31 & 32 tillsammans så det är ändå mer än förra året haha.

Hur har ni det?

Karaff Cervera // Glas Cervera // Silverknivar The Kitchen/Artilleriet // Assietter Nordic Nest

Det enkla är ofta det godaste, som färdigt plock från charken, lite frukt och ett gott glas vin. Behöver inte vara med avancerat än så. Gruyere, vitlöksroulle, brie, salami zero, alpskinka, oliver mm, där har ni några av våra favoriter.

Mina dahlior har börjat blomma nu och först ut är Eveline som är vit med ljusviolett mitt, visst är den vacker! Som jag och en vän prata om igår, att inte trodde väl vi att vi skulle sitta och kommentera varandras trädgårdsrabatter och dela odlingstips en dag, liiite andra bullar för 20 år sen om man säger så haha. Då var det galiano hotshot och klackarna i taket på krogen som gällde haha. Nu kommer mormors-snacket liksom.

Men så mysigt och roligt med blommor och trädgårdsfix. Nästan så man längtar tills pensionen bara för att få mer tid till det haha.

Nu ska jag sippa färdigt mitt rosé och spana in Wakakuu´s sommarrea!

Önskar er en riktigt go helg!

KRAM

0
2 Comments
 • Malin
  juni 11, 2021

  God kväll!

  Skönt att du mår bättre 😃 Du har verkligen vackra blommor i er trädgård!
  Jag har sen semester i år och tog 5 veckor då min yngsta börjar förskoleklass. Blir dock endast en vecka ihop med mannen men det blir så med detta livspussel.
  Nu blir det till att natta barnen.
  Ha det gott!

  Kram Kram

 • Monika
  juni 12, 2021

  Ja Eveline var en verklig skönhet, har inte sett den förut, helt i min smak.
  Kram Monika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.