DAGENS LILLA PROJEKT & MÖHIPPE-HELG

söndag, juni 13, 2021 0 0

Hej från baksidan!

Idag tog jag äntligen tag i ett litet projekt som jag tänkt göra länge men inte fått tummen ur till, förrän idag. Och det är att gräva ut, sätta kantstöd och fylla med grus runt eldfatet.

Det stod ju i hörnet där vid altanerna kloss an rätt på gräset och det såg litet tråkigt ut, nu ramades det in lite finare och det är ju så enkelt att fixa, helt lagom söndagsprojekt när man dessutom är lite bakis..

Köpte tyvärr för lite sten så får svänga förbi Byggmax imorgon igen, tur jag har nära dit.

Men visst blev det lite finare runt fatet nu?

Det vita vindskyddet vid matbordet vill jag så gärna förändra, måste sätta några snygga ribbor eller något där tror jag. Förslag?

Ser ni häcken till vänster förresten? Den har verkligen exploderat nu och växer så det knakar, så himla glad för det och avenbok är verkligen den vackraste häcken jag vet.

Anledningen till att jag är lite småbakis idag är för att vi hade möhippa för min vän Linda, en av mina äldsta barndomsvänner och herregud vilken dag vi fick!

Superhärliga aktiviteter med ett glatt gäng tjejer, 12 var vi som mest under dagen och vi startade hos Jennie som är syster till Linda och min allra bästa barndomsvän.

Bubbel och babbel och överraskning för Linda som kom cyklandes efter att ha utfört några uppdra längs vägen. Sen cyklade vi vidare på orientalisk dans, efter det vidare till Hönö Klåva där båt väntade på oss som tog oss ut till Långholmens bastu där vi spenderade 5 timmar, bastandes och badandes och där åt vi också lunch.

Bastu till vänster och till höger den stora boa med långbord, toalett osv där vi åt, bytte om mm. Helt fantastiskt ställe och bastun är nybyggd, stor och otroligt fin.

Efter bastun blev det 5-kamp och drinkar hos Jennie, sen cyklade vi till Lillings för middag och avslutade med en drink på Tullhuset, som stängde 22:30. Alldeles lagom tid när man varit igång sen 9 på morgonen, hade inte orkat en sekund till tror jag haha.

Första gången med såna roligheter sen pandemin kom, helt underbart verkligen och vädret var ju toppen förutom att det blåste en del men vi kunde spendera hela dagen utomhus.

Nu ska jag och Inez hitta på något, killarna åkte nyss på match och kommer hem igen ikväll.

Hoppas ni haft en superfin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.