EN DAG PÅ GRÖTÖ MED BARNDOMSVÄNNERNA

tisdag, juni 29, 2021 0 0

God kväll mitt under Sverige-matchen!

Kikar med ett öga på de sista minutrarna samtidigt som jag kikar in här med några pics från dagens utflykt till Grötö med barndomsvännerna Jennie & Linda och våra tillsammans 7 kids.

En fin tradition vi har att göra varje sommar.

Vi började med fikastopp i Gläntan bland de hundraåriga ekarna.

Sen blev det krabbfisk och bad på västra sidan, Hönö ligger rakt över i bakgrunden och man kan nästan se Jennies hus härifrån. Vackert väder men med lite dis och lite bris på denna sidan, i Gläntan och på östra sidan där hamnen ligger var det mer lä och varmare.

Tur alla våra barn är badgalningar så inget gnäll på kallt i vattnet här inte, nej alla kastar sig rakt i och kan ligga i länge och plaska. Precis som de flesta av oss västkust-öbor 😉

Lite ruffig badplats numera, förfallit lite genom åren, men väldigt mysig ändå, lite äventyr för barnen med gamla bryggor och drivved.

Grötö är en bilfri ö och här ser ni hur bofasta fraktar varor mellan båt och hem, visst är det urcharmigt!

Innan avfärd hemåt igen blev det en glass i lilla boden, som är den enda kiosk/butik som finns på ön, ni fattar ju va segt om man missar köpa mjölk eller annat viktigt när man handlar på fastlandet haha, fast då får man nog låna av grannen 😉

Tycker ni det är kul att se lite pics från utflykter förresten? Hoppas det.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.