STRONGER & RABATTKOD

onsdag, juni 30, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar / samarbete Stronger

Hej på er denna lillelördag!

Vi kom precis hem från härligt kvällsdopp och det var så skönt efter en hektisk dag på jobbet. Invigde min nya bikini från Stronger, var ju bara tvungen att ha den i leo, svag som jag är för det printet. Otroligt skön passform, lite högre byxa och rejälare topp, sportigt och ursnyggt om ni frågar mig.

Lite längre ner hittar ni en rabattkod som jag ordnat till er.

Visst ser den skön ut! Bikinitoppen finns här och underdelen här, finns även i andra coola prints.

Jag har länge varit sugen på ett par tights ur deras ”Seamless”-kollektion och valet föll på ett par i den härliga bruna färgen, finns här (8 olika färger) och hela seamless-kollektionen här.

Så fina och så sköna, som ett andra skinn.

Kompletterar min lilla hemmagym-utrustning med dessa motståndsband, finns SÅ många bra övningar man kan göra med dessa, Youtube är min PT 😉

Prisvärt set med två band, ett band med medelmotstånd och ett med kraftigare motstånd, ni hittar det här. Fler träningstillbehör och accessoarer här.

Stronger kommer med nya härliga kollektioner hela tiden, nu senast med Padelwear tillsammans med Margaux Dietz som är riktigt tjusig. Nästan så jag blir sugen på att börja med padel bara för att få tillfälle att skutta runt i plisserad sportig kjol 🙂

Är ni sugna på lite nya fräscha träningskläder, badkläder eller annat fint från Stronger så får ni 20% rabatt med min kod catarina20.

Gäller på ordinarie priser t.o.m 30/7.

Önskar er en fortsatt fin kväll, själv ska jag slänga på mig tightsen för en skön pw ner till hästarna.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.