STRONGER BEACHWEAR

fredag, maj 28, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Överdel // Underdel

Wohoo!

Lagom till det göttiga helgvädret tänkte jag tipsa om senaste kollektionen från Stronger med badkläder! Hur härliga bikinis som helst om ni frågar mig! Denna coola baddräkt skulle inte vara fel heller, ska köpa en S.U.P och ha i båten och då vore det perfekt med en lite mer skyddande baddräkt att paddla runt i.

Överdel // Underdel

Överdel // Underdel

Snygga sportiga och i flera olika härliga mönster, precis som deras sportkläder, stort gilla på dem och jag har beställt en bikini. Ni som följt mig här ett tag kan nog ganska enkelt gissa vilket mönster jag valde 😉

Ni hittar hela kollektionen här.

Nu ska vi packa oss iordning för en tur med båten, ska åka ut till någon av öarna och äta middag.

Trevlig helg!

0
2 Comments
 • Marléne Bagleborn
  maj 29, 2021

  Waw waw waw!!! Så himla snygga!! Jag blir också sugen på att beställa en bikini. Överdelarna ser ut att vara bra för min opererade överdel med tusen ärr. Så snygga! Kram

  • Catta
   maj 29, 2021

   Eller hur!! Lite rejälare och ser så sköna ut.
   Kramis!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.