BRÖLLOPSDAG

torsdag, maj 27, 2021 4 0

Fyra år har gått sen vi stod där och sa ja till varandra på klipporna på Hönö, vilket betyder att vi firar fruktbröllop idag haha.

Vi sa iofs ja till varann redan i november 2004 då min tandborste och jag flyttade in på Hedåsgatan i Göteborg där Josef hade sin lägenhet. Jag hade bestämt mig om man säger så, och han hade inget val 😉

Sen dess har det varit vi i 16,5 år nu, då var jag knappt 24, och nu blir vi 40 i år, time flies!!

Ett enkelt bröllop med vigsel och sen middag med de närmaste, min man ogillar att stå i centrum så han fick sin vilja igenom med ett litet bröllop och det blev faktiskt helt perfekt. Stor fest med alla våra vänner kan vi ha en annan gång!

Vår fina vän Frida tog våra bröllopsbilder och jag är så glad för dem, så så fina tycker jag, fler här för den som är intresserad. Klänningen hade jag fyndat på hm´s rea nåt år tidigare och kostade 299:-, skorna från Mango lika mycket, så inte måste en brud-outfit kosta nåt speciellt om man inte absolut vill. Kände mig jättefin i min syntet-spetsklänning 🙂 Min vän Annica gjorde min make och hår och det blev helt perfekt.

Vi prickade en av det årets finaste dagar, betydligt varmare 27/5 2017 än idag, så vi hade verkligen tur!

Hur firar vi idag då? Inte alls faktiskt, inte mer än en puss och mannens köttfärssås och spagetti innan grabbarna drog på träning. Vi är inte speciellt firiga av oss överhuvudtaget haha, bryr mig inte ens om min födelsedag om jag ska vara ärlig. Ok, lite kanske, ett grattis och lite uppvaktning i form av kramar och hälsningar osv men paket och kalasande är inte så noga..

Nu skiner solen här så ska sätta mig på altanen en stund och sluta ögonen innan jag ska hämta Inez.

KRAM

0
4 Comments
 • Karin
  maj 28, 2021

  Grattis! Så fina ni var (och är)! 💜

  • Catta
   maj 29, 2021

   Tusen tack!
   Kram

 • Jenny
  maj 28, 2021

  Underbar bild! Ni ser både strålande vackra och lyckliga ut🐚🍾💍

  • Catta
   maj 29, 2021

   Tack! Duktig fotograf och vacker plats 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.