SNAPSHOTS

fredag, maj 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hallå fredag och helg!

Kom precis hem ifrån lilla båthamnen där vår pärla ligger och har flyttat på den till ytterligare en tillfällig plats tills vi får vår permanenta. Fick hjälp av vänner som bor precis där och har sin båt intill vår, jag är lite osäker på att köra själv än och det är lite vind idag med.

Kikar in med ett par snabba mobilpics och ville visa och tipsa om två saker som kom i lådan idag. Nr 1 ett sött litet stickat linne från H&M (här) som är tokfint tycker jag, kostar endast 99 spänn vilket är helt galet för det ser välarbetat ut och verkar vara i bra kvalitet. Måste nog beställa det rosa och svarta också. Perfekt till en hög byxa eller kjol och man inte vill stoppa ner nåt extra tyg. Så nog kan man ha ”magtröja” trots att man inte är nån tonåring längre, gäller bara att matcha snyggt, eller hur! Blev perfekt till mina kick flare byxor från Soaked in Luxury (finns i flera färger här) som är lite högre i midjan.

Nr 2 finaste bäddsetet till Inez, som jag tipsat om förut men då var så osmart att jag inte köpte det innan jag publicerade utan tänkte göra det efter men då vips var det slutsålt! Hahaha så snopet. Men nu finns det iallafall i lager igen och är någon mer sugen så finns det här, så så fint verkligen och jag är ju galen i just prickig/fläckigt!

Kommer bli en riktigt mönstermix med detta mot Inez blommiga tapet men äh, blir nog härligt. Ska visa vid tillfälle.

Där ligger hon, vår lille korte tjocke Uttern, visst är hon cool. Robust och stabil i vattnet, känns tryggt.

Blev ingen tur ikväll för mannen jobbar, så tråkigt att vi så ofta går om varann så vi får väl se hur mycket vi kommer kunna njuta av båten tillsammans.. Vännerna frågade om jag ville åka med dem en sväng ut med sin supersnabba coola båt men jag lämnade barnen hemma så skippade det, men sugen var jag! Det är Inez bästis familj så det lär bli en del båtturer tillsammans i sommar, härligt härligt.

Nu ska jag brassa fredagstacos här, trevlig kväll och helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.