ACCESSOARER I STRÅ

torsdag, maj 20, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

I väntan på värme och soliga dagar vid havet har jag plockat fram sommaraccessoarer och annat jag längtar efter att använda nu. Jag har samlat på mig en del väskor och hattar/kepsar genom åren på resor osv och just saker i strå älskar jag. Somrigare än så blir det liksom inte.

Här hos Inez hänger en stråkeps, en s.k. ”visor” som jag hittade på H&M förra året, lite kul med glammigt guld sådär. Väskan är från By Ponsa och har mina initialer på andra sidan och Inez gillar att låna den. Får väl köpa henne en egen och här har jag faktiskt plockat ihop ett litet mamma mini-kollage.

Finns ju så himla mycket fint till både stor och liten.

Solskärm // Espadrillos // Rund väska // Strandväska // Solskärm barn // Rund väska barn // Espadrillos barn // Strandväska barn

Ett tips är verkligen att leta sommarfynd hos Afound, de har massor av fint från de stora kedjorna och en massa andra märken.

Nu ska jag ner och kolla till båten och hämta min dotter hos vän som bor nära den lilla hamnen där den ligger, SOM vi längtar efter båtväder nu!!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.