SAWA ELDFAT

tisdag, maj 18, 2021 0 0

Goddagens!

Idag är jag som ni kanske vet ledig från mitt ordinarie jobb och jobbar då istället med bloggen osv och idag tänkte jag tipsa om att mitt eldfat går att beställa via SAWA´s nya hemsida!

Inget samarbete men jag tycker det är viktigt att lyfta småföretagare, som kommer med så här fantastiska produkter dessutom. Jag hade ju lyckan att vinna mitt fat och det är jag så himla lycklig över, det är SÅ fint tycker jag!

Så om ni önskar ett likadant, eller storleken större, så finns de nu att beställa här.

Fatet är svart när man får hem det men rostar sen så fint som ni ser att mitt har gjort. Nu ska jag bara ordna en bättre plats för det, ska stå ungefär där det står men jag ska ha grus under, ljust som på bilden under.

Där ligger den lilla gottegrisen och solar sig på vår gavelsida, kolla så mycket vallmoplantorna vuxit, kommer många i år, wiii så roligt!

Nu ska jag mysa med min älskling som precis varit nere och kollat till båten, han är schemaledig idag så det är riktigt gött med mitt i veckan-kvalletid!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.