ÖNSKELISTAN MAJ & KÄRT ÅTERSEENDE

söndag, maj 16, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Nordic Nest, Mio, Bokus & Care of Carl

Bok // Skål // Loungestol // Sidobord // Bok // Doftljus // Skulptur // Kudde // Spegel

Hej på er denna vädermässigt väldigt ambivalenta söndag vi har här på västkusten. Värme och sol som slagit om till ösregn, hagel och kyla för att sen bli soligt igen och sen regn och.. ja herregud vad är det för maj vi fått??

Men himla go dag har vi haft ändå för våra goa fina vänner som numera bor i Karlstad efter att ha flytta från Torslanda i slutet av förra sommaren kom på besök, väldigt efterlängtat och sist vi sågs var i Branäs över nyår. Barnen har saknat varann som tusan och det var så härligt att se dem leka, lira boll och skratta tillsammans, känns gott i hjärtat. Det är inte lätt att skiljas från bästis men så är ju livet ibland, att det förändras, men kan ju bli bra ändå och det är ju inte världens ände de flyttat till. Även om det är tråkigt ändå så vi ska tjata på dem att flytta tillbaka 😉

Imorse knåpade jag ihop ett litet kollage på saker jag skrivit upp på önskelistan, den är för övrigt hur lång som helst haha, men just nu kikar jag på ting till blivande läshörnan som jag surrat om ett tag.

Det blir ingen super-comfy-läsa-långa-romaner-fåtölj utan en nätt loungestol är tanken, med ett litet sidobord med plats för lite goa inredningsmagasin osv. Förutom stolen i kollaget har jag hittat en annan liknande som jag ska åka och kika på och det lilla bordet har jag redan beställt.

Ska alltså placeras där metallstolen står, ska nog få till det på nåt sätt. Måste vara något lite lägre känner jag så den nedre lamparmen blir en bra läslampa.

Lite böcker nya inredningsböcker är alltid trevligt och sen föll jag för figuren som sitter i skräddare, för det gör nämligen jag nästan jämt när jag sitter (även vid matbordet) så den känns så jag, älskar även denna kurviga figuren och bägge dessa är fina inredningsdetaljer tycker jag.

Spegeln vill jag ha i sovrummet, ska köpa en liten byrå dit och vill ha den ovanför.

Där ligger den lilla svarta som är helt slut nu efter att gästerna åkt hem, hon har haft fullt sjå med att valla kids, tigga fika och blir alltid allmänt uppspelt när det kommer folk så nu ligger hon där och drar timmerstockar haha, lilla gumman.

Trädgårdsbuketten är sådär spretig och fin som jag gillar, längtar redan tills jag ska plocka nästan, då förhoppningsvis med en massa vallmo i.

Nu ska jag dra igång med middagen, grabbarna stack på fotbollsträning i vanligt ordning och när de kommer hem kanske det blir en kvällstur med båten efter maten, om solen är med oss 🙂

Hoppas ni haft en lika go söndag som vi!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.