ARTPRINT

onsdag, maj 19, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Wall of Art

Todeloo!

Ser ni mig där i trappen haha. Ja här är det trångt att fota mår ni tro, i vår långa smala hall, men jag måste ju visa er mitt nya fina print ”Intrusion” av Lovisa Häger som jag beställt hos Wall of Art. Jag är väldigt förtjust i hennes konst och ha sedan tidigare både ”Abstraction” i 70×100 och ”Stories” i 50×70 cm. Finns några i extra stor storlek också, i Limited Edition (100×130 cm).

Det är ett lugn i hennes konst som jag gillar, det abstrakta och de sandiga tonerna och visst passar denna superfint här i hallen! Det tycker jag iallafall och jag valde en vit tunn ram till, även den från Wall of Art (alla ramar här).

Stories

Abstraction

Om man hellre vill att ett print ser ut mer som en riktigt tavla så tipsar Lovisa hur man på ett smart sätt kan fästa posters på en kilram och på så vis få ett fint konstuttryck på dem, här.

Wall of Art har konst från massor av olika kreatörer, tips på hur man gör en snygg tavelvägg, eget digitalt magasin och en massa annan härlig inspiration, här.

Nu kom Inez precis innanför dörren här efter sin sista gymnastikklass för terminen, så nu ska vi äta middag och prata om dagen.

Önskar er en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.