REGNIG LEDIG DAG

tisdag, maj 4, 2021 0 0

Innehåller annonslänk till Jotex & Åhlens

Ute regnar det och jag sitter i soffan bredvid Ebba och kollar på Malou efter 10, tvättmaskinen går varm och jag ska strax ta en promenad med Ebba innan jag gör lunch till mig och mannen lagom till att han vaknar efter sitt nattpass.

Mattan (här) som ligger här råkade ut för ännu en olycka vid påsk, ett stort glas påskmust åkte ut över den på ett ställe och herregud så förstörd den blev. Viskos tål ju ingenting typ, inte ens vatten. Så det är verkligen dags att byta snart haha, ser så snuskig ut med både juice och mustfläckar nu.. blä så tråkigt.

I övrigt har jag gillat den jättemycket, så himla skönt att gå på viskosmattor så är man försiktigt så funkar det hur bra som helst. Vi äter ju ofta både kvällsmat och annat här framför TV:n så jag har ju utmanat öde med att ha en sån matta just här..

Precis vid sidan av puffen kan ni skymta gammal juicefläck, gulaktigt sådär.

Vad det blir för matta har jag inte bestämt men Jotex har ju verkligen bra priser och jag får ofta erbjudande med 30% på valfri vara osv så har kikat lite på denna ullmatta som är tålig, finns i måttet 250×350 som jag hellre vill ha här än 200×300 som vi har nu.

Sen har Layered fått in denna variant på en shaggy-matta.

Shaggy Checked heter den och finns bl.a här. 100% ull som är smutsavvisande och lättare att få bort fläckar på.

Gillar rutmönstret av kort och lång lugg supermycket, den önskar jag mig 🙂 Inte prio att lägga pengar på den närmsta månaderna då vi har köpt båt nu (wiiiiii!) men längre fram kanske. Finns en fin rya på Mio också som jag kikade på för ett tag sen, denna offwhite i strl 250×350 som är betydligt billigare. Kan vara ett alternativ.

Nu måste jag ta hand om min lilla vovve här, hoppas ni har en bra dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.