HUDGODIS

måndag, maj 3, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Äntligen har den kommit, B.U.S:en jag väntat på, Radiance Plus Golden Glow Booster från Clarins. En liten goding vars droppar man blandar i sin ordinarie hudvårdsprodukt och som ger en naturlig ”solbränna” året om.

Jag provade första gången imorse och blandade då i den i min dagkräm från BareMinerals, några droppar bara och jag tycker den redan jag märker resultat. Kommer fortsätta ha i den i dagkrämen varje dag nu ett tag och se hur det blir. Älskar när man kan skräddarsy resultatet efter önskemål beroende på hur många droppar. Man ska alltså aldrig endast använda dropparna utan alltid blanda med kräm.

Det bästa av allt är väl kanske att man slipper äcklig bus-doft.

Finns även för kroppen här och Lyko har 20% rabatt nu.

Färgglada lilla jag idag. Kameran hjälper till kan jag säga, den förstärker verkligen alla färger och jag både ogillar och gillar, min gamla kamera gav lite softare toner.

Hur som helst så har jag ett nytt läppglans som jag gillar, Peach Shine från Urban Glow heter det. Nytt märke för mig, gillar både produkten och priset. Sitter länge, är vårdande och veganskt.

Fyllt på med solskydd till oss alla och eftersom jag älskar både mody milk och balm/bodylotion från Biotherm så blev det nu även en flaska av solkräm med spf 15 i samma stora storlek (400ml) som jag kommer smörja mig flitigt med i sommar, har alltid högre faktor på dekoltage, axlar osv men gillar lättare kräm på mindre känsliga områden.

Blev en med spf 30 från Garnier, doftar lovely verkligen och går snabbt in i huden, budgettips! Perfekt att slänga ner i kidsen skolväskor nu också, de är ju ute så himla mycket så viktigt att skydda dem.

Nu ska jag och sonen äta middag, bara vi hemma, och Ebba då. Sen blir det kvällspromenad!

Hoppas ni fått en bra start på nya veckan 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.