NOMINERAD TILL ÅRETS INREDNINGSBLOGG

fredag, maj 7, 2021 0 0

God kväll kära ni, vilket ljuvligt väder vi fått tillbaka här på västkusten efter många dagar med regn och rusk. Fortfarande lite väl kallt men tog nyss en lång promenad till havet med mannen och Ebba och det var helt stilla där nere så värmen gott på kinden.

En bild från förra året, med min favoritblomma rosenskära, så fin så det är inte klokt tycker jag. Dillig, vild och vacker. Vill ha en äng av såna i trädgården. Längtar otroligt mycket tills allt blommar nu, bara värmen kommer så ska det nog ta fart på en del iallafall.

Men till det jag är mest ivrig att berätta! Jag har blivit nominerad till årets inredningsblogg i Rum21 awards!!

Så otroligt smickrad och glad över det, vilken grej. Finns ju SÅ många fantastiska inredningsbloggar och så blir lilla jag nominerad, värmer verkligen.

Så nu kära ni skulle ju jag då bli oerhört glad om ni vill rösta på mig 🙂

Det gör ni här och mitt nr är 6 i kategorin ”Årets Inredningsblogg”.

Nu ska jag sjunka ner mellan mina killar i soffan och kolla på film, Inez sover över hos kompis, så stor nu mitt lilla hjärta.

Önskar er en riktigt mysig kväll och trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.