VALERIE LOUNGE SET

söndag, maj 9, 2021 0 0

Innehåller annonslänk

Hej på er, hur mår ni?

Regnet öser ner ute och jag är bara så tacksam över det soliga vädret vi fick igår då vi hämtade hem vår båt från Tjörn hit till Torslanda, idag hade det inte varit lika mysigt på havet haha.

Jag har iallafall gått och blivit en riktigt turgumma för nu har jag vunnit en instatävling till, helt galet vilken tur man kan få helt plötsligt. Världens finaste loungeset från Valerie (hoodie här och byxa här), älskar färgen som är en go rosabeige och skimrande.

Här har vi henne, vår lilla knubbiga goa pärla som förhoppningsvis ska ge oss en go sommar i vår vackra skärgård. Längtar halvt ihjäl mig efter sol, värme och bleke på havet.

Josef och en kompis körde den hem från norra Tjörn och det var ganska hög sjö bitvis så det tog sin lilla stund, de kunde i köra så fort i vågorna för det slår så väldigt då, men efter ett kort stopp på Marstrand på vägen kom de till slut i hamn hemma. Jag och Maria drog nitlotten och fick köra hem 30-kärran på småvägar då man ej får dra en sån på motorväg eller motortrafikled, det tog ett tag kan jag säga hahaha. Men vi pratade om livet och lyssnade på gamla goa låtar så var hur mysigt som helst.

Ja nu är det jobbiga gjort, nu är det bara att planera för goa båtdagar så snälla vädergudar, leverera en repris av sommaren 2018 pleeaase!

Nu ska jag spana in Ellos nya klänningskollektion tillsammans med Didem ”A dauntless dress”. Romantiska feminina och fladdriga sommardrömmar till klänningar, precis som jag gillar!

Killarna åkte precis på match i regnet, två matcher ska Valentin spela på raken, kommer bli tufft och blött men halleluja för att de har fått starta seriespelen nu!!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.