ATT HA NÅGOT ATT SE FRAM EMOT

onsdag, maj 26, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Äääntligen något härligt festligt att se fram emot! Nämligen ett bröllop senare i sommar, åh va roligt och som vi längtar efter att gå på fest nu!! Hoppas hoppas bara allt går i lås med släppta restriktioner osv, ett tag kvar så ska nog funka. Ingen mer corona nu, pleeeaaase!

Har ett par goa klänningar som väntar på att bli använda, denna fina från By Malina köpte jag ju i höstas med förhoppning om ett härligt fest-tillfälle då, men det uteblev ju.. Tänker att den vore ju fin till ett sommarbröllop istället nu då, för visst är den väl inte så himla höstig i looken ändå?

Den finns ju i den här härliga blå färgen nu, så härligt somrig, men jag får nog nöja mig med den jag har..

By Malina har länge varit en favorit och varje år faller jag får ett antal av deras nya klänningsmodeller, bland sommarens nyheter föll jag mest för denna med liten puffärm och denna med knuten midja bland de kortare modellen men det mesta är ju döfint!

Snart släpper de den här ljuvliga barnkollektionen också.

Blir det inte klänningen från By Malina jag bär så tänker jag att min ”Paris” från Adoore vore minst lika fin på ett bröllop, vilken tycker ni?

B.u.s ansikte // B.u.s kropp

Hoppas att vi får en solig sommar nu också så man hinner få sig en go bränna tills bröllopet 😉 Annars får jag ta till nödlösningen B.U.S.

Har ni något härligt att se fram emot? Och vad tror ni, kommer det lätta under sommaren så festligheter kan bli av?

Längtar ihjäl mig så hoppas hoppas!!

KRAM

0
2 Comments
 • Tina
  maj 28, 2021

  Du ser fantastisk ut i båda.

  • Catta
   maj 29, 2021

   Tack snälla 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.