BÄSTA KLÄDVÅRDEN MED STEAMERY

söndag, maj 23, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar / i samarbete med Steamery

Här ligger Inez nya bäddset nytvättat och doftar helt sjukt gott! Första tvätten med tvättmedel från Steamery med doft av myrra och ylang ylang, maj gadd va härlig doft!

Måste prova fler av deras tvättmedel helt klart. Detta är som ni ser för kulörtvätt men de har även ett för fintvätt som doftar ros & mysk, ett för vittvätt som doftar vanilj & jasmin, ett för mörktvätt & denim som doftar oud & trä, ett för sportkläder (och andra textilier med med odör) som doftar citrus & cederträ, samt ett parfymfritt för exempelvis personer med känslig hy och allergiker.

Ni hör ju hur härligt, doftar verkligen lyxigt med detta medel och värt varenda krona. För oss med mjukt vatten (som vi har i Göteborg och större delen av landet) så behöver man inte så mycket medel till varje tvätt vilket gör att det räcker till många tvättar.

Måste tipsa om den lilla sprayen ni ser ovan också, en helt ljuvlig kläd -och skospray som jag jublar över då vi har ex antal par illaluktande sportpjuck i vårt casa haha. Förutom superhärlig doft av bergamott och svart-ek så innehåller den aktiv bakteriekultur som hjälper till att ta bort oönskad odör, halleluja säger jag bara. Min son tränar 5 dagar i veckan och mannen är tränare så med all svett som utsöndras i deras skor och kläder är denna mist super. Träningskläder tvättas ju men fotbollskor får stå och torka med tidningspapper i och vädras, men det hjälper inte mot odör, det gör däremot denna spray. Bioteknik i en liten flaska!

Jag stryker nästan aldrig någonting här hemma, innan jag skaffade min handsteamer så dänkte jag kläder med vatten och lät torka på galge för att få släta, vilket inte gjorde dem helt släta såklart. Det gör däremot steamern, allra bäst på alla skira blusar och andra delikata plagg jag har. Har förstört en del plagg med strykjärn men det riskerar man inte att göra med en steamer.

Den är helt grym, bara att sätta i kontakten så går den att använda på dirren och det går på nolltid att få plaggen släta, älskar den verkligen. Faktiskt kul att ånga t.o.m.

Jag har Cirrus no.2 i grått och just nu får man ett fintvättmedel på köpet på denna modell i valfri färg, här.

Använder ni sköljmedel? Då kan ni sluta med det och köpa dessa tumlare-bollar, förutsatt att ni har en tumlare då 😉 för dessa bollar i 100% ren ull gör inte bara kläderna mjukare, de förkortar torktiden med upp till 30% och tar bort elektricitet.

Bara att slänga in alla 4 bollar med den blöta tvätten så sköter det sig självt och de håller i ca 3-5 år så blir kostnadseffektivt i längden också.

Denna lilla klädborste brukar jag ha i väskan, så käck att ta bort ludd mm på plagg, de har en större och även en ”lintbrush” som är ett alternativ till de där klisterrullarna ni vet.

Ni hittar alla här.

Sist men inte minst, noppborttagaren Pilo Fabric Shaver som är Steamerys bästsäljare, inte svårt att förstå varför för den är helt grym. Plagg som blivit fula av en massa noppor blir som nya, bara att trycka på knappen och köra runt med denna lilla söta så försvinner nopporna på ett kick. Lika rolig att använda som steamern 🙂

För och efterbilder i ett tidigare inlägg som ni hittar här.

Ha nu en riktigt skön dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.