SOMMAR I EN TOPP

måndag, maj 24, 2021 3 0

Innehåller annonslänkar

Kallare maj har jag nog aldrig varit med om, brrrr här på västkusten!

Måtte juni leverera dryga 20 grader rakt igenom nu så vi kan få njuta av bara ben och dopp i det blå! Tills dess så får sommarplaggen komma smygandes som tex i en lite blommig topp! Hittade den på H&M ute i butik men ej på nätet så kan inte länka, dock flera plagg med samma tyg bland nyheterna här. Så sugen på blommigt nu.

Det är en s.k croppad topp så jag får bära den med byxor som har hög midja för att inte visa magen, även de från H&M, här.

Halsband och armband PFG Sthlm, min kod CATARINA20 ger fortfarande 20% på allt hos PFG så passa på att kika efter studenpresent, unna er något fint sommarsmycke eller ge något till mamsen på mors dag!

Hittat lite andra plagg som gärna hade fått flytta in i min garderob!

Topp Ellos // Svart volangklänning Ellos // Marinblå omlottklänning Ellos // Blommig wrap dress Bubbleroom // Vit klänning Adoore/Wakakuu // Blommig vid klänning & other Stories

Älskar att bära klänning så jag längtar verkligen tills det blir varmare för nu hade jag frusit ihjäl. Sitter med stickad kofta eller kavaj över topp på jobbet, går inte att sitta barärmat ens därinne.

Omlottklänningar är så himla fint tycker jag, så smickrande modell och den marinblå ser ju dö-skön ut!! Tror dock inte jag jag kan ha den då den bara kommer i ”plus”-storlek men hade jag varit lite fylligare så hade jag lätt klickat hem den.

Det där med plus-storlekar förresten, vad tycker ni om att man delar in kollektioner så? Jag skulle nog hellre se att alla plagg fanns i alla storlekar men ni som är lite större kanske tycker det är perfekt? Det jag tycker är riktigt dumt är att BH:ar för riktigt storbystade verkar svindyrt, en vän till mig har naturligt riktigt riktigt stora bröst och hon får ju lägga en mindre förmögenhet på en bh i hennes storlek med bra stöd. Förstår att mer material kostar mer men kom igen, ändå sjukt orättvist.

Jag kommer snorbilligt undan, finns ju allt och lite till för de som jag med minibyst. Kan räcka med ett plåster tom haha.

Nä nu ska jag svepa ett varv med snabeldraken innan mannen kommer hem från sitt långpass så han ser att jag faktiskt också kan städa ibland 😉 Sen blir det supersnabb pastamiddag.

Hoppas ni haft en fin måndag och bra start på nya veckan!

KRAM

0
3 Comments
 • Caroline
  maj 24, 2021

  Superfint! Får man fråga vilken storlek du har på byxorna?

  • Catta
   maj 25, 2021

   Tack! Jag har 32 i storlek på mina, har normalt 34 oftast men på såna här byxor brukar det bli så mycket tyg över runt lår och rumpa på mig så 32 funkar men blir lite tight över höften (fickorna öppnas lite liksom).

 • Cissi
  maj 25, 2021

  Så snygg outfit och superfina plagg, älskar volangblusen. Kommenterar aldrig men älskar din blogg som bjuder på mycket, tack. Kram Cissi 🙏🏼🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.