LOOK ALIKES

måndag, april 12, 2021 4 0

Innehåller annonslänkar

Min gigantiska lampa från Hallbergs belysning som står på tv-bänken mäter hela 93 cm inklusive skärmen, höll på att smälla av när jag fick hem den för nåt år sen, hade missat den lilla detaljen att kolla storleken haha. Jaja, skärmen är ju enorm som ni kanske kan se och det finns såklart mindre att ha till men jag var svag för denna i mullvadsfärgad sammet då. Hade sett den hos flera jag följer på instagram men tänkte liksom inte riktigt på skillnaden på att ha den här lampan i vårt lilla 80-talsradhus, mot deras sekelskifteshus med minst en meter högre i tak osv..

Ett sånt där impulsköp ni vet, hoppla.

Som tur var hade jag hunnit införskaffa tv-bänkarna från Ikea innan så jag kunde pusta ut när jag såg att den blev ju faktiskt finifini där på. De är ju så låga så det är bara fint med något med lite höjd på. Blev ett av mina bättre impulsköp faktiskt för jag älskar den ännu.

Gillar ting med olika former och strukturer och just bubblor gillar jag extra mycket, tex vasen Dagg från Svenskt Tenn & lampan Kluster som är två andra favoriter här hemma.

När jag var inne på Mio´s hemsida igår för att kolla rullvagnen mm passade jag på att skrolla igenom lite andra kategorier för att se vad de fått in och hittade några lookalikes till min lampa, i olika storlekar.

Lampa 1 // Lampa 2 // Lampa 3

Nr 3 tycker jag är en riktigt cool fot, men får samtidigt lite rysning av den haha.

Nu ska jag göra världens godaste enklaste laxpasta (denna) här, tog fram lax ur frysen när jag var hemma på lunchen. Valentin spelar bandy på gatan med grannkillarna, Inez är hos bästis och mannen jobbar långpass så det är jag och Ebba som hänger här i köket.

Hoppas ni haft en go start på nya veckan!

KRAM

0
4 Comments
 • Monika
  april 13, 2021

  Vet du, jag får inte bara lite rysningar, utan jätterysningar av lampa 3. Skulle absolut inte kunna ha den hemma, får konstiga associationer.
  Kram Monika

  • Catta
   april 13, 2021

   Hahaha va roligt för jag har en vän som dör av sånt och jag fattar det lite men ändå gillar jag. Snälla säg vad du får för associationer hihi.

 • K
  april 13, 2021

  Vad är d för fel på nr 3? Jag gillar den massor 😂😂 men sen kanske jag gillar morbida ting lol Gud så billigt det är på Mio! Hade missat det totalt. Dom lamporna jag har köpt har kostat en nolla till på summan.

  • Catta
   april 13, 2021

   Haha jag vet inte riktigt men det är nåt småläbbigt med den fast ändå gillar jag den precis som du mycket faktiskt.
   Mio har fått in mycket snyggt jag kan tänka mig i vårt hem, men ska inte köpa för köpandes skull även om jag är SÅ sugen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.