NYFRIPPAD & HELT SLUT

tisdag, april 13, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Ribbat linne Lindex // Tights Röhnisch

Hej på er!

Kikar in snabbt här efter att nyss kommit in faktiskt, stelfrusen om fingrar och tår efter att ha målat farstukvisten. Herregud vad jag fejat idag och jag är så frustrerad över att aldrig ha tillräcklig med tid.

Ledig dag visst, men med SÅ många måsten, ut med Ebba på långis, en självklarhet men som ju faktiskt tar tid. Sen åka och handla, försöker att passa på att göra det när inte alla andra trängs på Maxi, och det tar också tid. Sen kom en ventilationstekniker som skulle kolla på vårt fläkt/ventilationssystem och under tiden satte jag igång med projekt farstukvist, pjuh!

Hann inte mer än att tvätta klart med målartvätten förrän jag fick tuta iväg för en klipptid jag akutbokade igår för mitt hår såg ut som ett påskris och jag klippte mig i oktober senast.. Är det något jag känner att jag aldrig har tid eller ro till så är det just att klippa mig haha, vet inte hur många gånger jag bett maken sätta saxen i mina toppar för att bara ta det värsta. Ja herregud vad knäppt egentligen, att inte hitta en timma på salong mer än en gång i halvåret max. Nån mer som mig?

Fick hur som helst en skön stund med trevlig pratstund med min frisör som jag alltid går till, och vet ni, jag frågade om hon visste någon produkt som gör brunetter kallare i håret och det visste hon! Jag har provat lite olika produkter men det har inte fungerat super precis och även om jag trivs med det varma så skulle jag vilja prova att få bort det röd-orangea lite grann. Då tipsade hon om produkter från Fanola, No Orange Mask och No Orange Schampoo som alltså fungerar mot det röda i brunt hår som silverschampoo gör mot det gula i blont här. Äntligen har jag fått nys om en produkt anpassad för mitt hår, här ska testas!

Blev med liten gardinlugg idag också, kände för en liten förändring, med betoning på liten haha.

Här ser ni dagens projekt, jag har tvättat allt det vita med målartvätt för att förhoppningsvis imorgon hinna måla på ny fräsch vit färg, och så målar jag gamla trappen svart. Tror de plankorna är original från -81 då radhuset byggdes och det har varit oljat innan men nu var det så slitet och tråkigt och fick bli svart. Hann 4 plankor innan middagen och skjutsning till aktiviteter och nu sent på kvällen hann jag färdigt med resten. Helt slut nu så ska hoppa in i en dusch och skrubba bort dagens knegarsvett!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.