BARA BLOMMOR I TANKARNA..

tisdag, mars 23, 2021 0 0

.. eller inte bara kanske men det är mycket av den varan nu iaf. Försår frön och knölar för att förhoppningsvis ha en prunkade trädgård i sommar.

Så jag kan banta snittbloms-kontot lite ni vet 😉

Visst är den underbar denna bukett jag fick med mig från Blomrum i helgen, älskar färgkombinationen!

Efter en dimmig förmiddag sprack det upp lite och solen kikade fram tillslut, då gick jag ut och målade lite ny färg på våra svarta pallkragar som hade flagnat lite. Om nån vecka ska jag tvätta altanerna och jag har googlar fram hur man gör det på bästa sätt för att slippa gröna alger och annat fult som lagt sig under vintern.

Kommer göra ett inlägg om det, om det funkar då haha.

Trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.