ARMY / CARGO / UTILITY

onsdag, mars 24, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Har plockat fram lite vårjackor här hemma, för nu visar termometern ganska stadigt plusgrader varje dag och det blir runt 8-10 mitt på dagen. Himla härligt och förra årets favorit från H&M som jag hittade en bild på finns nu på rea, här.

Så snyggt med denna ”army”gröna färg och modeller som är så här mittemellan-längd, med dragsko eller skärp i midjan och fickor är coola tycker jag. Hittar flera fina i stilen och jag blir hemskt sugen på en i beige eller offwhite.

Men vad kallar man den här typen av jackor? Army, cargo, utility? Eller kanske safari?

1 Beige // 2 Svart // 3 Grön // 4 Beige // 5 Beige // 6 Vit

Nr 5 & 6 skulle jag inte tacka nej till, ursnygga. Lexington har en drömsnygg i brunt linne också, tänk till ett par vita jeans.. gaaah så snyggt.

Nä nu ska jag köra ett kort men intensivt tabata-pass här innan duschen, gillar mucho denna träningsvariant. Att man kan få sån träningsvärk efter bara ett 15-minuterspass är fräckt alltså. Perfekt att varva yoga och pw´s med.

Vi kör Ash Wilking´s program, som man hittar på Youtube här.

KRAM

0
2 Comments
 • Jenny
  mars 26, 2021

  Hej! Tänkte bara säga att vad jag upplever så går det inte att lika (trycka på hjärtat) på dina inlägg längre. Kanske är det min telefon men det fungerar på andra bloggar. Brukar inte vara så aktiv med att lämna avtryck men på din blogg vill jag gärna då det är en av väldigt få jag faktiskt följer.
  Så här kommer ett fredags-💗 från mig.
  (Möjligen att det fungerar för andra men ville flagga ifall det var ett tekniskt fel. Ditt fina content är ju värda sina hjärtan😉)

  • Catta
   mars 26, 2021

   Hej Jenny!
   Jag vet detta, det blev så i en uppdatering för ett tag sen och jag har glömt/inte orkat ta tag i det men tack snälla för att du nämner det, så omtänksamt av dig.
   Ha en fantastiskt helg och tack för din fina ord och för att du kikar in, blir SÅ glad!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.