DET VÅRAS FÖR UTELIV

tisdag, mars 23, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Ellos

Stol (4-pack) // Ljusslinga // Parasoll // Soffa // Planteringslåda // Marschallhållare

Hej på er!

Blir helt pirrig av vårkänslor när jag ser allt fint till trädgård och uteplats som butikerna kommer med, Ellos har hur mycket fint som helst och jag har valt ut några favoriter. Beiget inne, beiget ute haha, ja men jag gillar ju det. Sen kommer det inte bli så värst mycket nytt för oss, solsängar och stolar till matbordet i teak som vi har på baksidan skall prioriteras, och det är inte så bara det!

Det kostar på även om man inte väljer de dyra märkena som Cane-Line osv och jag vill att pengarna ska räcka till både växter, möbler och annat.

Men parasollet alltså, herregud så fint, finns i flera färger men jag föll stenhårt för detta beiga, otroligt fint och faktiskt prisvärt måste jag säga. Förutsatt att kvaliteten är bra också då såklart 😉

6 såna stolar i beige hade jag verkligen kunnat tänka mig, synd bara att de inte är stapelbara, det vill jag helst ha.

I det här collaget finns något som hintar om vad jag vann på instagram också, längtar tills jag kan visa er!

Nu ska jag och mannen äta fish taco här, han har jobbat natt så vi har en stund för oss själva innan barnen kommer hem från skolan, mys!

Ha en fortsatt fin tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.