LÄNGTAR TILLBAKS TILL HELGENS VÄDER

torsdag, februari 18, 2021 0 0

Nääääj.. nu töar det ute, så så tråkigt. Vi som hade ett så härligt vitt vinterland här efter ett par dagars snö. Men idag kom alltså plusgraderna och lite regn på det, attans alltså.

Längtar redan tillbaks till det magiska vädret vi hade helgen som var och det var ju så underbart med minusgrader så vi kunde åka skridskor på dammarna omkring.

Och att kliva ner i ett isigt hav är inte fy skam det heller, ni ser ju så härligt! Ja ok, mest efteråt kanske men det är något härligt med att kliva i också tycker jag.

Inez vill också alltid haka på, helst vill hon ju ha bastu intill, som det finns när vi badar på Björkö, men hon tycker här är najs också så hon hängde på mig och Carro i lördags ner till Hällsvik.

Visst är det så vackert att nästan gör ont?! Uppskattar havet och naturen mer än nånsin nu under pandemin, en sån frihet i det.

Det här med vinterbad har ju blivit världens hype under pandemin, såpass att det verkar störande för en del haha. Och jag ska väl erkänna att jag badat oftare detta vinterhalvåret än tidigare men har alltid varit tokig i att bada, kallt eller ej.

Padel har blivit en lika stor hype det, konstigt att det inte blivit det tidigare tycker jag, när jag bodde i Spanien hade jag en Argentinsk vän som tävlade i det och det har varit en väldigt stor sport i Latinamerika och Spanien i många många år.

Har ni blivit bitna av någon av dessa aktiviteter under pandemin (eller tidigare?), eller av något annat kanske? Sticka och virka ska ha blivit väldigt poppis nu också, kul tycker jag som älskar hantverk.

Jag är ju faktiskt utbildad modist (hattmakare), och tog gesällen 2007 på Börsen i Göteborg efter 2 års utbildning på Tillskärarakademin i Göteborg.

Skäms över hur lite jag skapar nuförtiden.. men kul att kunna när andan faller på!

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.