JEANS

onsdag, februari 17, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

En bild från 2020 på mig i mina absoluta favoritjeans från Levis (den här modellen), och jag är så sugen på ett par nya jeans i den modellen eller kanske ett par kick flare eller cropped och har hittat några snygga jag kan tänka mig och passar på att tipsa om dem.

Grå Ellos // Blå Twist & Tango // Vita Lindex // Blå Bubbleroom/Levis // Gråsvarta Arket // Mörkblå Afound/Lee

Inget plagg slår väl ett par riktigt snygga och sköna jeans och det finns ju obegränsat med tvättar, märken och modeller. Just nu har Lindex jeansdagar med 20% på alla jeans här. Ska passa på att köpa till Valentin nu när han fyller 11, han älskar deras Narrow fit, supermjuka och sitter snyggt på honom.

Ellos har 25% på mängder av jeans (även tröjor och toppar) här.

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.