FREDAGSFIN!

fredag, februari 19, 2021 2 0

Betalt samarbete/annonslänkar till PFG Sthlm

Hej!

Fredag och äntligen helg igen! Går ju SÅ fort och snart är sportlovet redan över för den här gången här i Götet. Ingen partyfredag (gaaah vad jag längtar efter en utekväll med väninnorna!) men har piffat mig med lite extra ändå för känslans skull med fina smycken och lite färg på läpparna.

Är tok-kär i mina nya örhängen och halsband från PFG Stockholm. Är så glad över att fått äran till återkommande samarbeten med dem.

Örhängena i form av blixtar är rosépläterade fulla med multifärgade små stenar (cubic zirconia), så ni kan ju tänka er hur fint de glittrar i solen. De är lätta så tynger inte ner små snibbar som mina alls.

Halsbandet som är guldpläterat kan justeras i olika längder och här har jag kombinerat det med ett annat favorithalsband från PFG, Lightning. Tycker om att ha flera nätta halsband i olika längder och allra snyggast är det mot en solkysst hud, mmm sommarlängt..!

Så mycket fina nyheter hos PFG, som ni hittar här, och Inez fick lite fint hon med som jag får visa en annan dag. Finns väldigt mycket fina barnsmycken här.

Nu väntar jag på att mannen ska komma hem så fredagsmyset kan börja, kycklingtaco står på menyn och sen blir det en kväll med film och bordsspel.

Vad hittar ni på?

KRAM

0
2 Comments
 • Karoline
  februari 19, 2021

  Hej!
  Undrar om du skulle vilja mäta sminkspegeln din dotter fick när hon fyllde år?
  Står inget på deras sida, har även mailat o frågat dom utan svar.
  Trevlig helg!

  • Catta
   februari 20, 2021

   Hej Karoline,

   Själva spegeln är 30 cm i diameter, total höjd med ”foten” ca 36 cm.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.