NYTT I DOFTGARDEROBEN & JULKLAPPSTIPS TILL SVÄRFAR

lördag, december 5, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko, Care of Carl, Bokus, Cervera och Mister Spex

Doftpinnar/diffuser // Parfym // Arganolja // Mandelolja

Från mig till mig, en härlig parfym från CRA-YON, ett nytt märke av grundarna till Agonist och mina tidigare grannar faktiskt. Christine & ”Ludde” bodde i Jakobasdal/Örgryte när vi bodde där och vi var hundpromenad-kompisar, de hade då en boxer som hette Colette men som tyvärr är i himlen nu.

Världens mysigaste människor och vilken succé deras parfymmärke Agonist blev, världen över verkligen. Nu har de satt Agonist på paus ett tag och har lanserat denna goding istället (läs mer om det här), som finns i tre olika dofter hittills och jag har Sand Service.

Och sen kan jag tala om att oljorna ovan är i mitt badrum för att stanna, mirakelkurer bägge två i dessa tider. Arganoljan har effekter som att hjälpa hudens cellförnyelse vilken är bra mot åldrande, verkar anti-inflammatorisk, passar alla hudar, täpper inte igen porerna och är grym för både hår, hud och naglar.

Mandeloljan har ungefär samma effekter, man kan få bort mörka ringar under ögonen och hjälper mot klåda och utslag. Ja naturligt är fasen bäst för huden.

Doftpinnarna fick jag av mamma i födelsedagspresent och doftar underbart, älskar Meraki.

Idag har jag varit och julklapps-shoppat det sista på min lista (ok,nästan) och jag tog risken och åkte till ett shoppingcenter, var tidigt där innan det blev fullt av folk, gick målmedvetet och haffade det jag skulle ha och åkte hem. Höll avstånd på minst 2 meter till andra förutom kassapersonal, men där var det plexiglas emellan iallafall.

Hur gör ni? Vågar ni er ut i butikerna? Så länge man gör det med avstån och försiktighet och undviker trängsel så tycker jag det är ok. Men som man såg bilder på från handeln under Black Friday så undrar man ju om folk är hel från vettet som skiter fullständigt i att hålla avstånd, skäms på er.

Jag markerar tydligt mot dem som kommer för nära mig.

Slänger in ett tips på klappar till svärfar/pappa efter önskemål, svärmor kommer vid ett senare tillfälle.

Bok // Ljuslyktor // Bok // Brandsläckare // Hudvårds-kit // Handskar // Pizzasten // Paraply // Glasögon

Boken ”Ett liv på vår planet” har jag köpt till min egen pappa i julklapp (han läser ej bloggen, hoppas jag haha) och den känns viktig och som något många borde få. Ska själv be om att få låna den sen.

Ett snyggt paraply, skinnhandskar eller nåt snyggt från Solstickan. Brandsläckare, filtar och annat behöver ju inte vara i skrikiga färger utan kan ju vara en snygg inredningsdetalj, kalaskombo ju.

Glajjer eller presentkort på glasögon kan ju vara en bra grej också. Svårt att veta vilken typ av prylar allas olika pappor och svärfädrar gillar, är man en skogsmulle-typ eller wall street liksom haha.

Som jag sagt förut, Care of Carl har en himla massa snyggt till det manliga könet, här.

Nu ska jag strax åka och hämta Inez hos vän så vi ser imorgon igen.

Ha en fortsatt fin lördag!

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.