ÅRETS PEPPARKAKSBAK

söndag, december 6, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er mitt i julstöket!

Fick precis en våldsam värmevallning så fick kasta av mig kläderna och här sitter jag framför datorn och pausar pepparkaksbaket i bara underkläderna haha. Tur ni inte ser mig 😉

Ja men jag vet inte om det är nånting med östrogenet som slår över ibland eller vad sjutton det är som händer men jag blir som en kokande kittel ibland där locket håller på att flyga av och det tjuter nästan hahaha. Klimakteriekärring som man är 😉

Tänkte det skulle bli ett mysigt bak med både son och dotter men så fick sonen höra att det var fullt av fotbollspolare borta på vallen så han drog dit för att lira några timmar, och det är ju såklart jätteroligt att han gör det.

Så det blev jag och Inez, med lite assistans av mannen. Men så var det dags för hennes handbollsträning så hon fick byta om snabb och kila iväg hon med, har jag sagt att våra barn har mycket aktiviteter? Pust ibland alltså.. Blir typ aldrig tillfällen för sånt som jag vill göra längre, åka på utflykter till mysiga slott, spana in julmarknaden på Hönö (lite stånd och julpynt nere på hamnen, mindre skala i år) osv. Supertråkigt men sånt är livet!

Men det vore skönt att ha nån dag helt ledig från aktiviteter nån dag i veckan, iallafall kring juletid..

Ja nu blev ju inte pappis-baket alls som jag hoppats på, med dunderglasyr osv, näe vad den inte blev så hårt som jag hoppats på, vispade ändå om den en gång med massor av florsocker men får prova igen en annan gång.

Gjorde enligt Julia´s recept som jag kopierar in här rakt av:

Vispa en eller två äggvitor till skum ed en elvisp. Tillsätt några droppar med ättikssprit samt florsocker tills du får en riktigt fast kristyr ( jag fortsätter att vispa med elvispen ). Blir enklast att få till fint dekorerade peppisar på så vis när kristyren är fast.

Jag hade kanske får många droppar ättiksprit.. vad vet jag, får som sagt prova igen. Dock blev det betydligt bättre än den där värdelösa köpekristyren på tub.. fruktansvärt dålig ju och helt transparent.

Den lilla asken med olika ”spritstyllar” köpte jag här. Perfekta i olika storlekar och mönster.

Nä nu måste jag packa iordning mig för dagens yogapass, längtar! Maria som håller i det kör live numera så går att göra hemifrån men eftersom jag är såpass ny så behöver jag vara på plats känner jag. Men de flesta av medlemmarna kör hemifrån så vi brukar inte vara fler än 5 st där samtidigt (maxantal 7 under dessa tider) och vi har stora avstånd emellan oss och lokalen rengörs mellan varje pass så känns rätt säkert faktiskt, 100 ggr säkrare än Ica iaf..

Apropå yoga och träningskläder så har Aim´n fått in snyggaste leo-plaggen bland sina nyheter. Jag dör för den här outfiten, så snälla tomten..

De har även fått in till barn i samma look, dessa till Inez alltså, dör.

Passar på att tipsa om att Aim´n har en Gift Guide med fina julklappstips också, här.

Hoppas ni har en mysig andra advent!

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.