FÖRRA ÅRETS GRAN

fredag, december 4, 2020 1 0

Inlägget innehåller annonslänkar till Lindex

Med knappt 3 veckor kvar till julafton börjar jag längta efter att köpa och klä årets gran och förhoppningsvis blir det att jag och mamma åker till morfar och köper gran, min morbror säljer på hans gård varje år och det är så mysigt att komma dit.

Jag kommer förmodligen klä årets gran ungefär som förra året, med mina hängen i mässing som jag samlat på ett tag. Får se hur barnen vill ha det också, den är ju ändå mycket för dem.

Min toppstjärna från Georg Jensen som jag är så förtjust i finns just nu bland Åhlens supererbjudande med 30% rabatt, både den stora jag har och den mindre, här.

Längtar också efter att ta fram jultåget, barnsligt förtjust i det och för den som undra så kommer det från Jula (här) men jag har målat om det i svart. Inlägg om det här.

Tills dess tänker jag fylla bloggen med julbak, mode och inredning som vanligt och fler julklappstips! Hittat lite nytt till min egna, bland annat den här kimonon från Lindex samarbete med Emma Von Brömssen.

Har ni förresten önskemål på typ av julklappstips?

Ha en fin fredag, kram.

0
1 Comment
  • Ellinor
    december 4, 2020

    Grattis i efterskott! Hoppas du mår bättre idag. Ett önskemål om julklappstips är julklappar till svärföräldrar, och ens egna föräldrar:-). Så svårt att köpa till pensionärer som redan har allt…blir galen varje år. Så gärna tips på det! Tycker du har så bra tips och inspirerande blogg!
    Ha en bra fredag och skön helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.