NOLL SOLTIMMAR HITTILLS

fredag, december 11, 2020 0 0

Inlägger innehåller annonslänkar

Ja fattar ni eller, noll soltimmar har vi haft i december hittills, och i stort sätt hela övriga Sverige med, och det känns på energinivåerna..

Om ca 10 dagar kan vi förvänta oss en något klarare himmel enligt meteorologerna, kul haha, fy fasen alltså.

Bjuder på en gammal bild, en lite mer upplyftande vädermässigt, från min och mannen weekend i Palma för exakt tre år sedan. Dit vi åkte för att få lite go egentid som vi så sällan får, promenera, äta gott, få lite sol, shopping och uppleva sånt som inte är lika uppskattat eller enkelt med mindre barn.

Vi gick ett par mil om dagen och hade kanonväder, ca 18-20 på dagen och 12-14 på kvällen, helt underbar och att se Palma i julskrud med all vacker belysning var magiskt. Nästa gång vill jag vara kvar över Lucia och lyssna till körsången i La Seu med barnen som går på svenska skolan.

Vi bodde på det fina boutique-hotellet Posada Terra Santa som ligger i gamla stan i Palma, inlägg om det här.

Åh, tänk när vi kan få resa lite igen, längtar ihjäl mig. Tyvärr tror jag det dröjer länge än tills vi kan leva mer normalt igen..

Lite upplyftande i vårt lilla casa ikväll är iallafall att jag och mannen tutade iväg och köpte gran på lunchen, blev en ädelgran i år, det har vi oftast men förra året hittade jag en så himla vacker rödgran så då blev det det. Rödgran doftar ju mycket godare än ädelgran också, men barrar lättare..

Så nu ikväll ska vi börja klä den så smått, himla mysigt.

Ska köra tandblekning under tiden, har inte hunnit använda mitt kit från Swiss Clinic, hittar sällan tillfällen där jag kan hålla truten så länge haha. Men nu ska jag prova!

Och ögonfrans-serumet har jag penslat på varje dag i 19 dagar nu och visst syns resultat! Så himla kul.

Har en kod till er om ni också vill prova, med XMASGIFT30 från ni 30% på alla kit hos Swiss Clinic, här.

Före och efterbilder på mig kommer.

Trevlig helg!

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.