HELGFIN & JULKLAPPSTIPS MAMMA/SVÄRMOR OSV..

onsdag, december 9, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar

Förra årets nyårs-snapshot, med sånt där studioljus som min ajfån har så jag ser jag ser lite gött filtrad ut 😉

Där var jag på språng till vännernas nyårsfest och vi var 5 familjer som firade tillsammans, i år blir det helt andra bullar.. Ingen fest alls, men förhoppningsvis ett hotelldygn bort från raketer och annat ståhej för Ebbas skull. Inte helt självklart att vi kommer iväg men bokar av in i det sista isf. Är vi välkomna åker vi, ska ju ändå bara vara vi i familjen, på ett rum med en massa gott. Och promenader i naturområdet som omger hotellet.

Vill man trots uteblivna fester och större sammankomster ändå vara lite jul och/eller nyårsfin så har jag hittar massor med glammiga outfits, alltså det finns ju så mycket fint! Frågan är hur försäljningssiffrorna ser ut för butikerna gällande just feststassen i år..

Paljettopp Twist & Tango // Klänning Ellos // Silvertopp Twist & Tango // Vit topp Lindex // Paljettklänning Ellos // Mönstrad klänning Kappahl

Paljetter är alltid kul och festligt tycker jag, vi kan behöva lite glitter nu, eller hur! Twist & Tango har verkligen supermycket fint, handlade en del i deras butik i stan när vi bodde där inne, men nu hade jag nästan glömt att det varit en favorit.

Dog lite för den här skjortklänningen.

Kappahl har 50% på alla klänningar och kjolar här, och de har också mycket jag gillar.

Slänger in lite julklappstips också, som jag vet en del av er önskar, men jag har faktiskt en gnutta torka på idéer om jag ska vara ärlig. Lite kom jag på iallafall.

Halsduk Twist & Tango // Food Pharmacy bok Bokus // Tofflor Åhlens // Necessär Lindex // Skjortjacka Lindex // Almanacka Åhlens // Skärbräda Mio // Fotkräm Apotek Hjärtat // Passfodral & Bagage-tagg Lexington // Rituals-kit Lyko

Skjortan är ju helt perrrfekt i färgen om man frågar mig, sketasnygg rent ut sagt och jag måste åka och prova i vår Lindexbutik för att se om den passar mig, S är minsta och det brukar vara för stort på mig men denna kan ju få vara ganska oversize och ändå snygg.

Ny årsalmanacka önskar faktiskt jag mig, avskyr att skriva i telefonen, vill ha en riktig bok att skriva i. Oldschool 🙂

Fotoprodukter är annars något som är kul också, almanackor, pussel osv med foto på familjen, barnen, dig själv.. ja vad vet jag.

Kanske en riktigt budgetjul för många i år så en kopp med bild på sig själv till kärestan kanske blir lagom 😉 Den där berömda tanken som räknas ni vet.

Att skänka till välgörenhet i någons namn är ju fint också.

Ha en fortsatt fin onsdagskväll kära ni, kram.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.