MÅNDAG

måndag, december 7, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er!

Har precis plockat undan middagen för mig och sonen, Inez är hos kompis och mannen jobbar långpass så blev bara vi två.

När jag var hemma på lunchen förut för att gå ut med Ebba passade jag på att knäppa ett par bilder, inte för att de blev så kul men när jag kommer hem efter jobbet är det bäcksvart och inte så lätt att få till fina bilder då heller.. Är SÅ less på att vi har så lite sol här i Göteborg, ständigt gråmulet här i november, december och ja, ända fram till mars typ.

Får väl flytta norrut så man får snö som lyser upp tillvaron åtminstone, vore drömmen, älskar snö.

Imorgon är jag ledig från ordinarie jobb och ska försöka få en hel del gjort som jag annars inte hinner. Och lite blogg blir det nog med, och långis med Ebba i skogen förstås, hon behöver verkligen den tiden med mig.

Inte lätt för henne med en familj som springer in och ut genom dörren hela tiden, sällan är alla samlade och det mår hon inte så bra av. Hon fullkomligt älskar när hela familjen är samlad i soffan, då slappnar hon av och kan sluta ”jobba” och drar lång snark liggandes på bredsidan, som en liten gris.

Ska ta fram mer julpynt imorgon också, den fina granen i metall ovan har jag köpt på Cervera här, så söt tycker jag och det är en bekant som designar för detta märke som heter Pluto.

Massvis med vackra prisvärda dekorationer, här.

Måste gnälla av mig lite gällande vår matta här alltså, den är så ful och fläckig på sina ställen nu, särskilt sen Ebba tyckte det var en god idé att kliva upp på bordet och dricka barnens mjölk varpå hon välte ut den så det rann ner på mattan.. grrr, denna lilla tant som tar sig friheten till allt möjligt på gamla dar. Och viskosmattor tål ej vätska, nej inte ens vatten, blir fördjupningar och mörka fläckar liksom.

SÅ trött på den och vill ha ny! Ja jag har sagt det förut men tänker samtidigt att med hund och relativt små barn ännu så kanske den får ligga lite till och slitas på. Får se vad gubben säger, men skulle hur som helst vilja ha en ljus matta igen, någon av dessa kanske.

1 Jotex // 2 Ellos // 3 Mio

Mittenmattan har jag drömt om länge, men ack så pricy (vill ha den största i 250×350).

Kanske ska jag ha lite is i magen och vänta tills vårnyheterna kommer iallafall, Ellos brukar ju få in så mycket fint, jag redan nu har de fått in en massa gosiga från Staycation och Nordform tex, här.

Ni kanske har nån goding att tipsa om?

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.