JULKLAPPSTIPS TILL HONOM

onsdag, december 2, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar till Care of Carl, Åhlens, Outnorth & Ellos

Tröja // Parfym // Sadelväska // Regnkappa // Mössa // Steamer // Noppborttagare // Skovårdskit // Korthållare // Skoblock // Ryggsäck

Hur har ni det med julklappsfixandet? Jag har väl kommit lite mer än halvvägs ungefär och det känns skönt.

Tipsar om klappar till mannen, faren, svärfadern, brodern idag. Och även en del till hunden 🙂

Nu är det kanske en del i den lite dyrare prisklassen jag hittat men då tänker jag att man kan inspireras till typ av present iallafall och kika efter liknande i lägre prisklass.

Rakhyvel // Necessär // Tröja // Skjorta // Solglasögon // Slips // Bag // Kalsonger // Klocka // Ansiktsrengöring // Glasögonfodral

Gillar verkligen Care of Carl väldigt mycket, noga utvalt sortiment, de har mycket snyggt. Och de har handplockat sina julklappstips här, finns nog något för de flesta karlar där.

Åhlens är en annan favoritbutik, eller varuhus som det faktiskt är, och är det någonstans jag strosar när jag är på stan är det där inne (förutom i dessa tider då), finns det mesta för hela familjen. Väldigt bra inredningsavdelning också.

Hundbädd // Hundtäcke/jacka

Hundbädd // Halsband

Fick syn på så fina hundsaker när jag julklapps-spanade i dessa butiker, mycket fina accessoarer, leksamer och annat, så sugen på att köpa ny bädd till Ebba.

Vad jag ska köpa till min pappa har jag ingen aning om, hans större intressen är trav, vin, fåglar och aktier. Skjortor med snygga mönster gillar han med så jaa.. kanske en sån..

Förra året köpte jag en necessär från Saddler till honom, den blev han jätteglad för.

Till mannen har jag redan köpt och min bror och jag brukar inte ge varann längre.

Hur gör ni med klappar?

Årets julklapp blev ju som ni säkert vet storm/trangiakök, fantastiskt tycker jag, uppvuxen med det under alla våra sommarsemestrar vi var på i Norge. Men en sak kan jag aldrig med äta efter det, ravioli på burk haha, uäk.

Annars väldigt härliga friluftsminnen i vackraste miljöerna på höga fjäll och i djupa dalar och fjordar, magiskt.

Önskar er en fin lille-lördag!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.