1 DEC & DAGS FÖR PEPPARKAKSBAK

tisdag, december 1, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänk till Cervera

Ljuvlig bild på min sessa december 2017 när hon var 5 år gammal, dör så söt, eller hur!

Ja nu är det fasen dags för årets första pepparkaksbak! Och nu ska jag banne mig få till egen kristyr sådär perfekt spritsad som proffsen gör, sparat både kristyr-recept och tips på spritsar jag ska köpa, så pepp!

Det ska vara spritstyllar i metall hur som helst, som bl.a finns här. Resten kommer jag berätta om och visa i ett annat inlägg, om jag lyckas då hehe.

Ja men det är ju så härligt att baka tycker jag, speciellt med barnen. Inez har redan satt ihop ett pepparkakshus (köpt i delar) och pyntat så himla himla fint. Och jag tänker göra ett egen litet.

Gulliga formarna i vitt kommer från Ikea, har några år på nacken men de brukar ha liknande söta varje år.

Julbak 2018

Sonen brukar också vara med och tycker det är kul med bak när han väl kommer igång men Inez är den som är mest bakglad, gör det helst nån gång i veckan.

Jaha, då var vi inne i december då, sista månaden på året, och det är ganska skönt att 2020 snart är över tycker jag. Om 2021 blir bättre vill säga 😉

Nu ska jag strax lägga mig i ett varmt bad, har varit ute på vårt lager på jobbet och inventerat hela dagen och det är lika kallt där som ute, brrr..

Men lite gött att slippa sitta framför datorn en dag och räkna material på hyllan istället. Chefen bjuder alltid på ”inventerings-pizza” och vi har ganska trevligt ändå, förutom kylan då.. Gör det bara en gång om året och då måste alla vara med.

Ha nu en fin kväll, kram.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.