INSTAPICS

tisdag, december 15, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar

Tv-bänk(ar) Ikea // Matta Jotex // Sittpuff Jotex // Soffbord Ellos // Tavla MS Design // Fåtölj Ikea // Lammfäll Ellos // Kudde H&M

Noll ljus idag igen på västkusten, alla lampor är tända morgon till kväll och ute är det väldigt murrigt och rått.

Ledig tisdag och jag och Ebba fick en fin förmiddag i skogen utan regn iallafall, sen kom det. Hämtade Inez 14:30 och då lekte hon i skolskogen, så underbart att de är ute alla raster och även under i princip hela fritidstiden. De bygger kojor och vindskydd där i lilla skogen som ligger intill skolan och har SÅ roligt! Gäller ju bara att ta på sig så man inte blir sådär hemskt vindpinad. Nä hon vill knappt gå hem alltså, fullt av lek i den ungen.

Men jag lockade med kanelbullefika och smällkaramell-pyssel, då blev stegen hemåt med en gång lättare.

Ett par Instapics på vårt lilla pyssel, hade en del silkespapper kvar efter paketinslagning som passade perfekt till att göra ett gäng smällkarameller, Inez hade samlat 4 toarullar och jag köpte lite godis förut. På med julmusik och vips hade vi pysslat ihop dessa goa små godisfyllda ”poppers” som kidsen ska få slita upp på julafton.

Jaa, förutom hundpromenix, lite häng med mannen innan hans jobb, handling, och pyssel så har jag hunnit lägga upp och sätta upp ny gardin i sovrummet idag också. Haft ett par sammetsgardiner liggandes länge länge, favoriter från tiden i stan, perfekt mullvadsfärg och så himla fina. Vissa saker är jag extra glad över att ha sparat. Köpte dem på H&M för kanske 10-12 år sen och nu är de väl mer aktuella än någonsin.

H&M har en ljusare variant nu faktiskt, drar lite mer åt det gråbeige än mina som är något mer åt brunrosa, men väldigt fina de med.

Nu ska jag strax köra sonen till fotbollsträning som han har mellan 18:30-20, sen ska jag köpa en sista julklapp till honom, sen är jag klar. Skitsvårt till honom verkligen men jag funderar på en ny eltandborste, inte roligaste grejen kanske haha men han önskar sig inte så mycket. Lite kläder och inredning typ.

Apotek Hjärtat har 20% för medlemmar så tänkte passa på.

Valentin önskade sig ett par Blundstone men de är tämligen dyra nu när han måste ha vuxenstorlek så jag tvekade på om det kändes rätt till en grabb på snart 11 som växer så det knakar och snart behöver nya igen..men jag fick 20% rabatt så nu får han dem.

Har ni tips till en kille i den åldern som gillar sport, arkitektur och inredning så hit me please 🙂

Trevlig kväll!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.