EN GÅRDAGENS & WANTIES

måndag, december 14, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar

Teddyjacka Afound (liknande) // Leggings Lindex // Skor Miinto // Mössa H&M // Ryggsäck Gaston Luga

Ja såhär såg jag och mannen ut igår när vi tog en promenad i slingan efter att ha släppt av Inez på handbollsträning, packade med mig nya kameran för att testa lite hur den funkar utomhus och jag måste säga att jag är nöjd. Hur bra den är inomhus märker jag nog först när ljuset ute är tillbaka till våren typ.

Tröja Lindex // Glasögon mörk & glasögon ljus Nividas // Bralette Lindex // Nagellack Lyko // Skål Åhlens // Sminkväska By Malina // Örhängen PFG // Tofflor Flattered

Jaha, då har vi måndag och sista hela jobbveckan för mig innan jul, ska bli supermegaskönt med lite ledigt!

Bara 10 dagar till julafton har vi också och mannen frågar hela tiden vad jag önskar mig, varpå jag svarar ingenting, för att han ska få tänka själv haha. Nä men jag har allt kommit på några saker och jag vet att han redan köpt nåt också men får väl visa honom detta collaget så kan han ju välja något till 😉

Drömtröja i aprikos som även finns i denna härliga offwhite (och gult) vill jag gärna ha. Blåljusglasögon vill jag också ha, herregud att jag inte redan skaffat det så mycket jag sitter framför dator både på jobbet och hemma när jag bloggar. Nividas har dessutom halva priset på alla blåljusbågar nu, här, och de har jäkla snygga bågar i många olika modeller.

Flattered har släppt en drömtoffla i teddy och Åhlens har halva priset på skålen jag haft på wishlist sen länge. Och ja lite annat smått och gott som juligt lack, örhänge som matchar mitt halsband och ett gäng nya fräscha bågfria BH:s.

Nu ska jag och sonen äta middag, mannen har gått på sin kvällvecka och Inez är hos bästis.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan, kram.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.