MER FRÅN TRÄDGÅRDEN

söndag, oktober 11, 2020 1 21

Annonslänkar H&M & Rum21

Så himla typiskt, precis när jag skulle fota här i hallen gick solen i moln och det blev typ bäcksvart. Det som var så fint ljus innan.. jaja, ni ser ju hur vackra blommorna är ändå.

Har en vipphortensia på stam som står nere i ena hörnet av trädgården och det är ju vackert att ha kvar blommorna där på men å andra sidan så ser jag dem inte så ofta som jag gör nu när de står i hallen. Finns massor kvar därute dessutom.

Det går från kritvita till grönaröda, så vackra tycker jag. Urnan de står i har jag fått från min fina vän Sophia Bratt, som är den grymmaste stylisten jag vet! Vi läste till modister (hattmakare) tillsammans på Tillskärarakademin 2005-07 och blev väldigt nära vänner.

Mina vackra ljuslyktor finns åter i lager hos Ellos igen, här, skynda om ni är sugna får de sålde slut på två röda första gången.

Lampan från H&M sålde också slut på ett kick, här kan man bli påmind om när/om den kommer in igen. Annars har de en plisserad skärm här, som man kan sätta på valfri fot.

Och Rum21 har rea på den plisserade godingen ”Matin” här. En riktigt drömlampa.

Nu ska jag börja med maten så den står klar när mina killar kommer. Önskar er en fortsatt fin söndag!

Kram

21
1 Comment
  • Mary
    oktober 11, 2020

    Hej! Kan du tipsa om röda och orange inredningsdetaljer till vardagsrummet? Pläd, kudde, lykta osv. Tackar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.