BLOMMIGT X 2

lördag, oktober 10, 2020 4 24

Annonslänkar By Malina

Dahlior & rosenskära är ju väldigt tacksamma blommor måste jag säga, när de väl börjar blomma gör de det enda fram till frosten och det är helt fantastiskt att man kan plocka in så här somriga söta buketter en bra bit in i oktober, och förmodligen ännu längre.

Nästa år ska jag beställa fler olika lökar av dahlior, lite andra färger så det kan bli lite coolare buketter. Dessa rosa köpte jag på Ica, som endast hade några få olika, och ser ni den vita? Den måste jag satt ner då också men den blommade först nu, ”late bloomer” haha.

Ännu mer blommor, i form av ljuvlig klänning från By Malina (denna). Deras klänningar är ju lite pricy, men de är värda sina pengar tycker jag då passformen är så bra för mig, jag vet liksom när jag ser deras nyheter vilka som kommer passa mig och denna var en sån. Ska visa den på men kolla på produktbilden så ser ni vilken fining det är.

Snyggt med ett par höga mockastövlar till nu under hösten och med ett par pumps till sommaren, Så vacker klänning.

Jag sen tidigare en Emily dress i rosa & en Carmine dress i vitt som jag är väldigt glad i fortfarande. Emily gjordes ju senare med mer blom-mönstrad spets, och Afound har en för halva priset här.

Ett tips är också att kika hos Ellos, de har By Malina (här) och är man medlem så får man ofta bra rabatten, som ofta gäller även på varumärken.

Jag köpte min blommiga hos By Malina och fick 10% när jag signade upp mig på nyhetsbrev, här.

Dubble mocka med min lilla jacka till, snyggt. Bubbleroom har en liknande här (min kod ELDANA ger 10%, även på rea).

Nu hoppas jag bara på tillfälle att få använda klänningen, det blir ju lite färre festtillfället (typ inga alls) med corona i farten.. SÅ tråkigt! Men en och annan middag med vänner kommer det bli i höst och dessutom en miniweekend i december.

För er som gillar By Malina lika mycket som jag tycker jag ni ska spana in deras härliga nyheter här. Printet på min klänning finns dessutom på två andra klänningsmodeller.

Nu ska jag fixa lite lördagsmys till Inez och hennes vän som ska sova över, dags för film i bäddsoffan däruppe.

Hoppas ni har en mysig lördagskväll!

Kram

24
4 Comments
 • Marlen
  oktober 16, 2020

  Hej
  Vilken stlk har du? Den är så vacker klänningen!
  Tack för en mysig blogg 😍😘

  • Malin
   oktober 17, 2020

   Jag undrar också vilken storlek du har på klänningen ☺️ Är mitt emellan xs o s, och är osäker på vilken jag ska ta🤷🏻‍♀️🌸

   • Catta
    oktober 17, 2020

    Jag har xs och jag upplever den som normal i storlek.
    Kram

  • Catta
   oktober 17, 2020

   Jag har xs. Visst är den!
   Tack för att du kikar in och för fina ord 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.