FARSDAG COMING UP!

måndag, oktober 12, 2020 0 30

Innehåller annonslänkar

Mössa // Necessär // Skärp // Armband silver // Bok // Slips // Klocka // Armband skinn // Korthållare // Parfym // Handskar // Väska // Tvättmedel

Hej fina ni, hoppas ni har en fin måndag och go start på nya veckan!

Jag har ju bytt min lediga dag från torsdagar till tisdagar så jag är ledig redan imorgon igen, så gött.

Ska lämna in ena bilen för däckbyte och byte av drivrem och under tiden tänkte jag ta bussen till stan och möta upp vän för lunch och shoppa lite. Har en lista på grejer jag ska köpa i present, bl.a farsdags-presenter tänkte jag, som är om knappt en månad. Tiden går så fort så skönt att ha fixat i tid.

Och då tänker jag att jag kan ju passa på att tipsa er om lite farsdags-presenter, även om en varm kram egentligen räcker gott såklart, alla är ju inte så firiga av sig och presenter ska ju inte heller vara nödvändigt tycker jag. Men men, det är ju ändå kul att glädja någon med fina ting och detta kan ju ses som ett tidigt julklappstips också 😉

Så därför har jag knåpat ihop lite snyggligheter och även om en del är ganska pricy så kan det kanske ge en idé.

Allt i collaget är från Care of Carl som är en herrbutik med fantastiskt utbud på plagg och accessoarer i klassisk stil. Här hittar man snyggaste manschettknapparna, snajdigaste solbrillorna och de mest eleganta smyckena.

Förutom kläder och accessoarer finns även en del till hemmet, som ljusstakar, doftljus, spel, kläd-steamer och lite annat kul, här.

Även en del hundsaker har de, från Barbour.

Böcker är alltid kul och tacksamt tycker jag och Care of Carl har ett grymt sortiment med snygga coffee table books om bilar, klockor, stil, mode och livstil, här. Sånt som många snubbar brukar gilla, om man nu får generalisera lite.

Skjortor brukar vara uppskattat också, för även om det inte är alla som använder det till vardags eller i jobbet så finns det alltid tillfällen för en snygg skjorta och Shirtonomy har snygga skjortor för alla tillfällen.

Fast även H&M har riktigt fina tycker jag, köpte en i varje färg av deras linneskjortor till min man när han fyllde år senast, så härliga. Nu spanar jag efter en go i flanell till min darling.

Annat som är tacksamt att ge i present är hudvård och andra skönhetsartiklar, och Rituals har en riktigt härlig serie för män som heter The Ritual of Samurai, doftar lovely och finns dessutom 4 olika presentboxar.

En cool tisha kan ju vara kul också, hittade den här snögga på Kappahl.

Finns mer hållbara alternativ såklart, som välgörenhet, bjud på middag, köp något secondhand, eller kanske ge bort ett dagsverke för något pappsen behöver hjälp med.

Ha nu en fin kväll så ses vi imorgon igen!

Ps. Fick önskemål på inlägg och det är himla kul tycker jag, så är det något speciellt ni vill att jag skriver/tipsar om så får ni gärna maila eller skriva det i kommentarsfältet 🙂

30

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.