EN SNABBIS PÅ STAN

tisdag, oktober 13, 2020 2 18

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Ska strax ut på en pw här innan jag cyklar och hämtar Inez som cyklade med en vän hem för en stund sedan. Måste verkligen röra på mig, minst tre pulshöjare i veckan säger doktorn, så viktigt.

Idag har jag sprungit ett varv på stan så den är check på EN pulshöjare då haha, hade lista att gå efter och jag gjorde ett race innan jag mötte upp Carro för lunch, för annars hade jag inte fått gjort något av det jag skulle. Då hade vi flummat iväg i nån provhytt och gått bananas på fullständiga onödigheter haha.

Visar inte allt på bild men fick med lite smått och gott från H&M, som är rena godisbutiken på Home-avdelningen. Nya handdukar som vi behövde, söta servetter för både höst och jul, lackade ljus som jag ska ha i min stora Pols Potten-stake på Halloween, och så var jag ju bara tvungen att köpa ett par pompoms till granen.

De har ju fått in SÅ mycket fina juldekorationer redan och jag har svårt att hålla mig.

Köpte några julklappar som jag har på min lista, bl.a produkterna från Rituals ungdomsserie Ritual of Holi som finns bl.a hos Åhlens där jag köpte (mer i butik än online). Inez önskar sig detta SÅ mycket haha (kan ha med det där jäkla youtube att göra..;) ) och jag tänker att köper jag inte nu så kommer det vara slutsålt sen för verkar vara himla poppis bland tweenies och teenies.

När jag mötte upp Carro och hennes vovve Kalle blev det en tur in på Zara, där kan man alltid hitta en massa fint. Blev en silkig knytblus till mig i champagnefärg, ska visa nån dag. Sen provade jag dessa croppade jeansen på Lindex också, tycker de är så coola men liite för stora ändå tyvärr.. ibland är det så svårt med jeans eller hur?

Det blev en smarrig lunch på Brasserie Lipp, eftersom hundar är välkomna där, älskar att det finns fler och fler restauranger som välkomnar våra fyrfota älsklingar.

Jag tog en svampsoppa, oh my så smarr, och Carro tog dagens fisk. Kalle fick smaka lite och fick en fin silverskål med vatten av servitören.

Nej nu fick jag bråttom här, trevlig kväll!

18
2 Comments
 • Ellinor
  oktober 14, 2020

  Min dotter älskar också den serien från Rituals. Fick i julklapp förra året men vill ha påfyllning igen:-). Hennes favorit är Crackling body mousse, den låter och sprakar när man smörjer in sig och kyler huden. Alla produkterna är jätteroliga och de luktar sååå gott tycker hon:-). Ha en fortsatt superbra dag ! Och tack för en jättetrevlig blogg!

  • Catta
   oktober 14, 2020

   Jaha, visste inte att den funnits så länge! Jättehärliga produkter, fanns at testa på Åhlens. Kul grej och perfekta presenter 🙂

   Tack snälla för fina ord och trevlig kväll!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.