DAGENS OUTFIT

fredag, oktober 9, 2020 0 36

Innehåller annonslänkar

Hej fredag och helg!

Alltid lika skönt att låsa kontoret en fredag, komma hem och få middagen serverad av mannen, lyx.

Var hemma på lunchen och tog en skön promenad med Ebba i min höstiga outfit. Är verkligen supernöjd med denna kappa, perfekt färg och tidlös modell. Letat länge efter en kappa i rätt beige färg, för en del beige toner är det liksom inget liv eller värme i, depp-beige liksom. Den här är mer åt kamel.

De fina handskarna köpte jag för ett par år sen och kommer från märket Handskmakaren, Afound brukar få in en del från dem i sin outlet och de har många fina svarta handskar här, med detaljer som rosetter mm.

Väskan är från See By Chloé, som är ett lite billigare systermärke till det dyrare Chloé, finns bl.a hos My Theresa.

Blinget på armen från PFG Sthlm där ni som ni vet har 20% på hela sortimentet med koden CATARINA20.

Byxorna av märket Soaked in luxury är jag också himla förtjust i, finns här och har kommit i tre goa färger till.

Blusen är gammal, från H&M´s samarbete med William Morris, och en favorit i garderoben. Gillar chiffong och detaljer som knyt, Lindex har en fin i grönmönstrat här.

Hjälp vad mitt hår lyser i rött här, jag slängde i en intensivtoning i utväxten häromdagen men orkade inte ta längderna men det får jag nog ta och göra nu för det är nästan brandgult efter all solblekning.

Ska boka frisörbesök snarast och kapa det värsta slitna, det är så sprött och hemskt i topparna, känns så ofräscht.

Om ni undrar varför det står ett gäng glas där på skåpet är det för att de är nya och jag måste göra plats i skåpen för att få plats med dem, köpte på Cervera på kampanj och det är serien Essence från Ittala. Börjar med rödvinsglas och selterglas. Har billiga från Ikea som jag är så trött på och en dyr serie som jag samlade på som yngre men som jag inte vill använda till vardags. Dessa från Ittala kommer jag använda både till vardags och fest, SÅ snygga tycker jag, och bra pris.

Nej nu ska jag ägna mig åt familjen och fredagsmysa här, trevlig helg på er goingar!

Kram

36

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.