KÖKSDETALJER & EBBA

torsdag, oktober 8, 2020 0 23

Innehåller annonslänkar

Espressomaskin // Termos // Kolsyremaskin // Brödrost // Frukt/brödskål

Några strimmor ljus som letade in i köket häromdagen, och jag passade på att ”putsa silvret” där på hyllan, för oj vad skiten syns i solljus 😉

Och väljer man att låta saker stå framme sådär så samlar de ju lite mer damm, men jag tycker det är fint så och dessutom har jag ingen plats i skåpen. Funderar ff på hur det skulle vara med ett nätt vitrinskåp här, detta från Ellos är ju himla snyggt och även detta som jag tror jag länkat till förut. Har på min ”gillar”-lista.

Än finns det en hel del äpplen kvar på trädet men det börjar sina så får plocka in så de inte faller ner och ruttnar. Lämnar några åt fåglarna i toppen, måste vara godis för dem.

Tanten gled in i bild haha, protesterar när matte blir för upptagen (den blicken liksom) med dumheter som att fota prylar och sitta framför datorn. Hon ska ha sin uppmärksamhet hon, hon är boss nu förstår ni, åldern inne för det.

Idag har jag hämtat ut vinterskor till barnen, för även om det känns lite avlägset än med vinterkyla så säger det poff så är minusgraderna här och då funkar det inte med tunna sneakers längre, och förra årets kängor är för små.

Blev dessa Áhkká till Inez och dessa Timberland till Valentin. Mycket lek och bus för dottern än, älskar skogen och klättra i berg så blev rejäla för henne som ofta blir lerig och blöt haha. Sonen som blir 11 i feb ville inte ha klumpiga kängor utan lite ”snyggare” känga.

Nu ska jag gå ut med återvinningen, har en station precis utanför vårt område vilket är väldigt tacksamt.

Ha en fin kväll!

Kram

23

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.